Alle nieuwsberichten

Je werk en gezin combineren? Dat doe je zo!

Een gezellig zinsleven én optimaal presteren op het werk? Het is goed combineerbaar! Met deze zeven tips kun je alvast aan de slag.

Lees meer

Deeltijds werken, iets voor jou?

Deeltijds werken is en blijft een absolute uitdaging. Met dit artikel wil Konvert alle voor- en nadelen op een rij zetten.

Lees meer

Ecocheques, hoe interessant zijn ze?

Je ecocheques vervallen bijna? Dankzij deze lijst weet jij meteen wat je ermee kunt aanvangen!

Lees meer

Geen diploma? Speel dan deze troeven uit

Solliciteren zonder het juiste diploma is niet altijd makkelijk. Konvert geeft tips om toch te scoren, zelfs zonder het juiste papiertje op zak.

Lees meer

Vijf redenen waarom je een LinkedIn profiel moet hebben

Linkedin-profielen horen bij het werkende leven. Collega’s, klanten, recruiters vinden er noodzakelijke info. Netwerk, referenties, maak nu je profiel aan!

Lees meer

Maak een MyKonvert profiel aan, druk jouw CV af en ontdek vacatures op jouw maat in jouw buurt.

Registreer nu

Jeugdvakantie, zodat ook starters de batterijen kunnen opladen!

Ben je jonger dan 25 en net gestart met werken? Vul dan je wettelijke vakantiedagen aan met jeugdvakantie! Dan kom je toch aan je vier weken vakantie. ☀️🌅

Lees meer

Aan de slag als seizoenarbeider: hoe werkt dat?

Het plukken van groenten en fruit, het snoeien van planten of het sorteren van een nieuwe oogst... Dit werk wordt ook wel seizoenarbeid genoemd en kan door vrijwel iedereen worden uitgevoerd. Maar wat zijn de precieze regels voor seizoenarbeid?

Lees meer

5 vragen over het concurrentiebeding

Heb jij ooit al gehoord van een concurrentiebeding? Niet onbelangrijk! Vijf antwoorden op vijf vragen verduidelijken het principe.

Lees meer