Alle nieuwsberichten

 • konvert blog 30 zijkant

  Beetje uitgeblust en energieloos? Met deze tips blijf je productief

  02-08-2018

  Opstaan zonder energie: we hebben er allemaal weleens last van. Toch moet je aan het werk, maar hoe zorg je ervoor dat je productief kunt zijn op dit soort dagen?

 • konvert blog 27 zijkant

  Je vakantie verpest door ziekte? Niet getreurd!

  01-08-2018

  De adrenaline van het harde werken is verdwenen en je wordt ziek zodra de vakantie is begonnen. Dat is natuurlijk zonde, want al je leuke plannen kunnen niet meer doorgaan. Bovendien heb je ook nog eens het gevoel dat je je dure vakantiedagen "verspild" hebt. Je mag deze namelijk niet inruilen voor ziektedagen. Of toch wel?

 • konvert blog 36 zijkant

  Luister naar muziek en verhoog je productiviteit

  01-08-2018

  Uit onderzoek blijkt dat mensen daadwerkelijk productiever worden van muziek. Maar liefst 90% van de werknemers ervaart de positieve effecten van muziek. Het is dus de moeite waard om jezelf te motiveren met een goed muziekje. Hoe werkt dat eigenlijk?

 • konvert linkshandigen zijkant

  Ben jij linkshandig? Dan kun je makkelijk geld verdienen!

  01-08-2018

  Als jij iemand bent die linkshandig is, dan weet je dat jij misschien wel een streepje voor hebt op mensen die rechtshandig zijn. Zo worden linkshandigen vaak gezien als meer creatief, maar zijn mensen die alles met links doen vaak ook beter in wiskunde en ruimtelijk inzicht.

 • konvert eerste schooldag zijkant

  Hoe bereid je je kinderen er op voor terug naar school te gaan?

  01-08-2018

  Vakantie is een heerlijke tijd voor je kinderen. Even lekker doen waar ze zelf zin in hebben zonder tijd te hoeven door te brengen in de schoolbanken. Maar helaas, er komt altijd weer een einde aan die vakantie. Het is dan verstandig om je kinderen hier goed op voor te bereiden.

 • konvert blog 50 zijkant

  Uitzendwerk: alle voordelen op een rijtje!

  01-08-2018

  Ben je op zoek naar werk? Dan kan het soms even duren voordat je die perfecte droomjob hebt gevonden. In de tussentijd wil je natuurlijk wel bezig blijven en nieuwe kennis opdoen...

 • konvert blog 20 zijkant

  Vijf tips om te solliciteren op een creatieve manier

  01-08-2018

  Heb je een vacature gevonden die jouw droombaan omschrijft? Dan is solliciteren op een creatieve manier de truc om je concurrenten voor te blijven.