Alle nieuwsberichten

 • konvert-afbeelding-blog16

  Uitstelgedrag is genetisch bepaald. Wat kan jij doen?

  20-05-2018

  Uitstelgedrag hoort misschien wel bij de grootste irritaties op de werkvloer. Je kunt er alleen niks aan doen, want uit onderzoek blijkt dat dit probleem genetisch bepaald is!

 • konvert-afbeelding-blog18

  Stoppen met slechte gewoontes doe je zo

  01-05-2018

  Slechte gewoontes hebben we allemaal. Ze maken vaak ongemerkt deel uit van je dagelijkse routine. Door deze onvruchtbare patronen te doorbreken, kun je heel wat positiviteit, energie en effectiviteit winnen.

 • Waarom wordt de dag van de arbeid gevierd op 1 mei?

  01-05-2018

  De term 'Dag van de Arbeid' leidt ongewild weleens tot verwarring, want op 1 mei is het nu juist de bedoeling dat er niet wordt gewerkt.

 • konvert-afbeelding-blog6

  Ontdek de populairste legale voordelen!

  01-05-2018

  Legale voordelen zijn een welgekomen aanvulling voor werknemers en dat is dan ook waarom bepaalde bedrijven deze mogelijkheden aanbieden.

 • konvert-afbeelding-blog17

  Hoe schrijf je de perfecte motivatiebrief? 5 tips

  01-05-2018

  Solliciteren betekent motivatiebrieven schrijven. Dat is een kunst die niet iedereen verstaat. Wil je echter kans maken op je droombaan, dan is het de moeite waard om je hierin te bekwamen

 • konvert-afbeelding-blog13

  Deeltijds werken in de retail boomt

  01-05-2018

  De retail sector is tegenwoordig nog altijd één van de populairste en vooral deeltijds werk blijkt erg aantrekkelijk te zijn voor medewerkers.

 • konvert-afbeelding-blogontbijt

  Begin je dag goed met deze 10 snelle ontbijtrecepten

  01-05-2018

  Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Dit is het moment waarop je je lichaam energie geeft en klaarmaakt voor een nieuwe werkdag. Ben je op zoek naar snelle, gezonde en lekkere ontbijtrecepten? Wij helpen je op weg!

 • konvert-afbeelding-blog10

  Gebrand op een job in de bouw?

  01-05-2018

  De bouwsector in Vlaanderen groeit enorm en is momenteel één van de sterkst groeiende bedrijfstakken. Door het groeiend vertrouwen van consumenten en bedrijven worden er steeds meer huizen en bedrijfspanden gebouwd. Door deze ontwikkelingen neemt het aantal banen in de bouwsector ook weer toe. Met het toenemende aantal vacatures in de bouw zijn jouw kansen groot om een leuke baan te vinden die bij je past.

 • konvert-ramadan-zijkant

  Moet je werkgever rekening houden met de ramadan?

  01-05-2018

  De ramadan kan een zware tijd zijn voor werknemers, vooral tijdens de warme zomermaanden. Tussen zonsopgang en zonsondergang mag er namelijk helemaal niks gegeten of gedronken worden, wat soms een uitdaging kan zijn. Moet je baas rekening houden met de ramadan?