Werknemers

Wie we zijn en waarom we doen wat we doen

Wij zijn strijders voor échte matches.
Bij Konvert zoeken we geen mensen voor de job, maar jobs voor mensen. We zoeken dieper. Kijken verder. En werken harder. Wij geven niet het beste maar het allerbeste van onszelf, Om die ene job te vinden die echt bij je past. Waar je de beste versie van jezelf kan zijn. Want als we mensen elke dag gelukkig maken in hun werk, wordt het bedrijf hier ook elke dag gelukkiger van.
We zijn pas content als jij content bent.

Wij kijken verder…

Ervaring, vaardigheden en studieachtergrond, da’s belangrijk. Maar wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan een cv om te ontdekken wat iemand écht wil. Waar het talent écht ligt.
En vooral waar iemand écht gelukkig van wordt.

Schrijf je nu in!

Registreer je nu via MyKonvert. Zo bespaar je een rit naar het kantoor en kunnen onze consulenten vlugger op zoek naar een job die je op het lijf geschreven is! Bovendien kun je op een eenvoudige manier solliciteren naargelang jouw voorkeur. Bij interesse nodigen we je uit op het kantoor voor een diepgaande analyse van jouw verwachtingen.

Mocht je toch in de buurt zijn van een Konvert-kantoor, spring gerust eens binnen. We helpen je met plezier verder!

Wil je ons team versterken?

Ben je net zoals 350 anderen overtuigd dat jij past binnen Konvert? Door onze groei zijn we constant op zoek naar enthousiaste medewerkers voor Konvert-kantoren in jouw buurt en voor het hoofdkantoor in Kortrijk! Hier op onze website vind je al onze interne vacatures terug.

  • Maak in enkele minuten je MyKonvert-account aan.

  • Je bent altijd op de hoogte van nieuwe vacatures.

  • Op basis van je profiel zoeken we vacatures die perfect bij je passen.

  • Zodra we die vinden, krijg je een seintje en maken we een afspraak!

  • Eenvoudig toch?

Registreer nu!