Werknemers

Wij kijken verder...

Bij ons ben je veel meer dan een nummer in onze database. Na je inschrijving op MyKonvert of in een Konvert-kantoor, word je niet enkel op je cv beoordeeld. Wij kijken namelijk ook naar je vaardigheden en competenties.

Your way of work!

We begeleiden je in jouw zoektocht naar het vinden van je ideale job. Hierbij sta jij centraal! Onze uitzendconsulenten staan klaar met een ruim aanbod van vacatures, zowel voor arbeiders, bedienden als jobstudenten in alle mogelijke sectoren. Hier op onze website vind je al onze vacatures terug.

Schrijf je nu in!

Registreer je nu via MyKonvert. Zo bespaar je een rit naar het kantoor en kunnen onze consulenten vlugger op zoek naar een job die je op het lijf geschreven is! Bovendien kun je op een eenvoudige manier solliciteren naargelang jouw voorkeur. Bij interesse nodigen we je uit op het kantoor voor een diepgaande analyse van jouw verwachtingen.

Mocht je toch in de buurt zijn van een Konvert-kantoor, spring gerust eens binnen. We helpen je met plezier verder!

Wil je ons team versterken?

Ben je net zoals 350 anderen overtuigd dat jij past binnen Konvert? Door onze groei zijn we constant op zoek naar enthousiaste medewerkers voor Konvert-kantoren in jouw buurt en voor het hoofdkantoor in Kortrijk! Hier op onze website vind je al onze interne vacatures terug.

  • Maak in enkele minuten je MyKonvert-account aan.

  • Je bent altijd op de hoogte van nieuwe vacatures.

  • Op basis van je profiel zoeken we vacatures die perfect bij je passen.

  • Zodra we die vinden, krijg je een seintje en maken we een afspraak!

  • Eenvoudig toch?

Registreer nu!