Over Brustor

Brustor is specialist in zonwering en zonwering alleen. Dat is net wat hen zo uniek maakt. De energie van het voltallige team gaat enkel naar het vinden van de juiste oplossingen voor de zonwering van onze klanten. En we zeggen het niet zomaar: hun producten kunnen echt wel tegen een stootje.

Brustor blijft bouwen aan de toekomst door marktuitbreiding en lancering van nieuwe producten. Om deze groei te kunnen realiseren zoeken ze continu technisch geschoolde mensen die de Brustor collega's willen komen versterken!

Waarom zou je voor een job bij Brustor kiezen?

Werkzekerheid

Je gaat aan de slag bij een groeiende familiale firma in de regio. Samen met een 150-tal gemotiveerde medewerkers realiseert Brustor een jaaromzet van om en bij de 70 miljoen euro.

Continue doorgroeimogelijkheden

Niet alleen Brustor groeit elke dag, maar ook jij! Je krijgt de kans om je talenten te ontwikkelen en door te groeien in je job.

Leuke werksfeer!

Wie bij Brustor werkt, is gekend om z'n gemotiveerde en enthousiaste houding. Je komt thuis in een team waarbij alle neuzen in dezelfde richting staan.

Onze Brustor-vacatures

Benieuwd naar de openstaande vacatures van Brustor? We zoeken medewerkers in regio Kortrijk, Zwevegem, Wervik en Harelbeke. Vind de job die bij je past en solliciteer!