Koramic 2 Engage jobs

Bij de naam Koramic2Engage gaat er geen lampje branden? No worries, da’s best normaal. Zij zijn immers de moederonderneming van enkele bekende contact centers zoals IPG, Call-IT, ContactExpert en In2Com.

Ze bieden voor elks wat wils. Voltijds of deeltijds werken. In Oostende, Leuven, Diegem, Antwerpen, Luik, Hasselt of Gent. Tijdens de dag, ’s nachts, in het weekend of net niet in het weekend. Met focus op burgerzaken, technologie of keukenrobotten. Kortom een ruime waaier aan jobs, dus kijk verder en ontdek jouw toekomstige job!

Bekijk vacatures

Customer Service Advisor

Jij kiest de kant van de klant!

Een klant wordt jouw klant. Want jij staat klaar om te helpen via verschillende kanalen.

Klanten bellen, schrijven, sms’en, mailen & chatten met jou als ze hulp nodig hebben. En daar ben jij: een rustige rots in de branding, baken van kennis en vriendelijkheid.

Soms bel je zelf ook op om verder op te volgen. Tot jouw klant een tevreden klant is.

Dat doe je met handige tools en methodes die we voor jou helemaal op punt stelden.

Bekijk vacatures

Verkoper Pur Sang

Uitdagingen en doelstellingen motiveren jou? Dan ben jij de teamplayer die we zoeken.

Ben je commercieel aangelegd en heb je een vlotte babbel? Ben je goed in mensen overtuigen? Super, we zoeken immers collega's die van een 'neen' een 'ja' willen maken. Dagelijkse doelstellingen halen motiveert jou. Je gaat aan de slag met een headset, een PC, een goed humeur en natuurlijk de allerbeste tools: argumentatie en connectie met de klant.

Bekijk vacatures

Team Coach

Een geboren coach, dat ben jij.

Wat is er mooier dat collega's helpen om de beste versie van zichzelf te worden? Opvolgen, coachen, motiveren en ontwikkelen: het is jouw tweede natuur.

Bekijk vacatures

Jobstudent

Ben jij afgestudeerd eind Juni 2022 of je gaat weldra stoppen met school?

Je wil nog een laatste studenten job die kan uitdraaien op een stabiele werkgever? Dan is IPG misschien wel de plaats voor jou. Wij bieden jou een studenten job aan met een kans om ervaring op te doen voor de job van jouw leven.

Bekijk vacatures