Corona-virusBeste uitzendkracht


De realiteit is dat we samen voor een zware opdracht staan. Zowel privé als professioneel zal de huidige Coronacrisis heel veel van ons vragen. Het is onze plicht en eerste prioriteit om allemaal samen de ‘curve af te vlakken’ om onze gezondheidsdiensten de kans te geven patiënten op de best mogelijke manier te behandelen en om deze crisis zo snel mogelijk achter ons te laten.

Onze eerste prioriteit is het garanderen van de goede gezondheid en welzijn van iedereen. Daarnaast is het ons doel om jullie zo goed mogelijk bij te staan, ook in deze uitdagende tijden.

Bij Konvert hebben we de afgelopen dagen, in lijn met de voorschriften van de overheid, alle mogelijke regelingen getroffen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De situatie wijzigt elke dag, en daarom hebben wij een coördinatie team dat dagelijks de evolutie opvolgt en de nodige nieuwe maatregelen neemt.
 


Belangrijk!


 • Volg de richtlijnen die je krijgt op je werkplek.
 • Vanaf vandaag 18/03/2020 zijn onze Konvert medewerkers zijn nog steeds bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantooruren (telefonisch, email, Webex, …). Een afspraak maken in onze specifieke kantoren is niet mogelijk tot en met 5/04/2020.
 • Heb je vragen? Onze recruiters staan klaar om jullie te helpen, je kan onze kantoren bereiken via mail of telefoon.
   

We staan voor jullie klaar. Vandaag, morgen en in de toekomst!
 


Hoe zorgen wij voor een veilige werkplek?


Konvert informeert en bevraagt onze klanten heel duidelijk op welke manier onze uitzendkrachten in een veilige omgeving kunnen werken en welke voorzorgsmaatregelen worden genomen en dienen nageleefd te worden.
 


Wanneer moet je gaan werken en wanneer niet?


Voel je je gezond? Dan kan je werken volgens de richtlijnen opgelegd door de overheid (telewerk, social distance,…). Bel / mail jullie Konvert kantoor voor alle vragen. Wij zoeken samen met jullie uit op welke manier jullie het veiligst kunnen blijven werken.

Ben je ziek, of vertoon je ziekteverschijnselen? Contacteer telefonisch je huisarts en informeer meteen je recruiter. Doe dit via mail of telefonisch. Het ziektebriefje kan je ons mailen (of een foto ervan) of steek het in onze brievenbus.
 


Hygiënische maatregelen blijven gelden


Je kunt zelf heel wat doen om te vermijden dat het virus zich via jou verspreidt of dat je besmet raakt.

 • Vermijd lichamelijk contact: geef mensen geen hand, kus niet.
 • Was meerdere keren per dag je handen, gedurende minstens 20 seconden, héél grondig met water en zeep. Indien er geen water of zeep is, kunt u ook een hydroalcoholische gel gebruiken.
 • Vermijd het aanraken van ogen, neus en mond met ongewassen handen.
 • Hou 2 tot 3 meter afstand tot mensen.
 • Nies in een papieren zakdoek die je nadien weggooit in een afgesloten vuilnisbak.
 • Heb je geen zakdoek bij de hand? Nies dan in je elleboog.
 • Reinig en desinfecteer voorwerpen die u vaak gebruikt (pennen, telefoons, handgrepen en andere oppervlakken).


Meer info: