Vacature

PROJECTOPVOLGER TOPPRODUCT ROESELARE (M/V)

Regio Roeselare - Izegem
Tijdelijk met kans op vast
Referentie: 6/201/202029442

Functie

Voor onze klant, zijn wij op zoek naar een projectopvolger, waar je elk project nauwkeurig zal plannen en opvolgen bij de klanten.

FUNCTIE:

-Je bent verantwoordelijk voor de globale planning van de 8 plaatsingsploegen, en verdeelt deze over de verschillende projectopvolgers. -Je volgt de totale plaatsingscapaciteit nauwgezet op in functie van onze orderportefeuille en stemt deze af met de productieplanning. -Je hebt hiervoor nauw contact met al de plaatsers, collega projectopvolgers en de productieverantwoordelijken. -Je bent sterk organisatorisch en communicatief, en je hebt een zekere technische interesse. -Je werkt in een team van een 12-tal mensen, en wordt ondersteund door een planningsmodule in het ERP-pakket.

Jouw profiel

- Je kan minimum een diploma hoger secundair onderwijs voorleggen, Bachelor niveau is noodzakelijk. - Ervaring in de hout sector is een troef, maar zeker geen must. - Een vlotte gesproken tweetaligheid (NL + FR) is nodig, om ook het Franstalig cliënteel te woord te staan. - Stressbestendigheid is nodig, om deze job tot een goed einde te brengen.

Wat bieden wij?

- Bediendefunctie in dagregime - Boven marktconform loon wordt aangeboden - Werken voor een gerenommeerd bedrijf - Een uitdagende job met verantwoordelijkheid

Jobgerelateerde competenties

  • De facturering van het transport voorbereiden en/of controleren
  • De algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen (verloop van het transport, traceerbaarheid van de goederen, ...)
  • De opvolggegevens registreren Afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen
  • De prijs voor het bevrachten en het transport opzoeken (transporteurs, onderaannemers, bevrachtingsbeurs, ...) De modaliteiten voor de aan- of verkoop van de transportdienst bepalen
  • De transport- en bevrachtingsdocumenten opstellen, controleren en aan de klanten, dienstverleners, ... overhandigen
  • Klachten noteren en de klant een eerste antwoord of oplossing aanreiken naargelang het probleem (vertraging, verlies, breuk, ...)
  • Klanten informeren over de transportvoorwaarden (kostprijs, formaliteiten, ...) Een commerciële oplossing voorstellen
  • Samen met de klant de voorwaarden en de kostprijs van het transport preciseren De verschillende stappen van het transport organiseren (ophaling, levering, ...)
  • Tarieflijsten voor de verkoop en/of aankoop van een transportdienst opstellen volgens operationele of financiële criteria

Is deze job iets voor jou? Laat deze kans dan niet voorbijgaan en solliciteer vandaag nog!

Contact

Konvert Office Roeselare

Westlaan 13 - 8800 Roeselare

+32 51 24 16 96

roeselare.office@konvert.be

Privacy policy


Voor u uw dossier verder aanpast of solliciteert, vragen we u vriendelijk om onze Privacy Policy te aanvaarden. Hierdoor kunnen we uw gegevens beter beschermen.

Bekijk onze privacy policy