Ondersteunende diensten

IT

Als helpdeskmedewerker op onze IT dienst sta je in voor de eerstelijnshulp bij vragen en problemen van onze medewerkers.

Hebben databases, servers en besturingssystemen geen geheimen voor jou, dan is een functie als systeembeheerder zeker iets voor jou.

Wil je liever meewerken aan de innovatie en verdere ontwikkeling van onze programma’s, dan kan je je als software-ontwikkelaar helemaal uitleven.

Marketing

De collega’s op onze marketingdienst staan in voor de look & feel van Konvert, zowel intern als extern.

Hiervoor hebben we experts in front- en webdesign, grafische vormgeving, copywriting en communicatie.

Samen met de marketing manager zorgen zij eveneens voor leuke acties naar klanten en uitzendkrachten toe, maar ook voor onze eigen personeelsleden!

HR

Screenen van cv’s, sollicitatiegesprekken afnemen, opleidingen organiseren, zorgen voor een correcte loonverwerking, vragen bij je loonbrief,…

Onze HR officers payroll en rekrutering staan samen met de HR manager steeds voor iedereen klaar. De HR afdeling verzorgt ons human capital!

Loondienst

Onze experten in sociale wetgeving staan in voor een correcte wekelijkse verwerking van de lonen van onze uitzendkrachten.

Samen met de medewerkers van de loondienst, zijn onze dossierbeheerders het aanspreekpunt van de kantoren voor al hun vragen rond loon, contracten van onze tewerkgestelde uitzendkrachten.

Financiële afdeling

Ons financieel departement bestaat enerzijds uit de debiteurendienst, die instaat voor perfecte opvolging van de betaling van onze klanten, en anderzijds uit onze boekhouddienst, die ervoor zorgt dat alle financiële transacties tijdig en correct gebeuren en geboekt worden.

National accounts

Onze grootste, nationale klanten met meerdere vestigingen over het ganse land, worden samen met onze kantoren opgevolgd door de collega’s op de National account dienst.

Als SPOC van deze klanten, ontvang je de aanvragen, dispatch je deze naar de dichtstbijzijnde kantoren en volg je de voorstellingen, starters van de kantoren op teneinde deze klanten een perfecte service te kunnen bieden.

Facility

Konvert hecht veel belang aan een aangename werkplek voor haar medewerkers.

Het team van facility (met oa. architect, projectopvolger) is dan ook steeds op zoek naar nieuwe panden of mogelijkheden om onze infrastructuur te verbeteren.

Ons team van poetsdames staat garant voor een dagelijkse nette kantooromgeving.

Juridische dienst

Voor alle vragen van uitzendkrachten of klanten rond toepassing van sociale wetgeving of juridische toepassingen, kan je steeds bij onze juristen terecht.

Zij zorgen er voor dat al onze medewerkers perfect op de hoogte zijn en blijven van veranderingen en nieuwigheden in de wetgeving.

Preventie

Onze preventie-adviseur zorgt samen met de kantoormedewerkers voor de sensibilisering van onze uitzendkrachten en klanten.

Mocht er toch een arbeidsongeval gebeuren, dan kan je hier steeds terecht voor de nodige info en begeleiding.