TOLK NL/FR/ENG/SPA (M/V)

LIEU Région Hal
SECTEUR Textiles, vêtements et confection
CONTRAT Temporaire option fixe
RÉFÉRENCES 7/707/202016496

PROFIL

Voor een klant van ons gevestigd te Vorst zijn wij op zoek naar een Vertaler Spaans/Nederlands/Engels/Frans naar Nederlands/Frans.

- Als vertaler in het "Productieteam" ben je verantwoordelijk voor de vertaling van enkele verkoopbeschrijvingen per week voor onze website.
- De teksten waaraan je gaat werken, moeten worden vertaald uit het Spaans, Nederlands, Engels, Frans naar Nederlands en Frans.
- Naast de vertaling van verkoop, help je ook af en toe met de vertaling van andere teksten, verkregen van andere afdelingen binnen het bedrijf (Marketing, HR, Logistiek ...).
- Bij het maken van deze vertalingen werkt u nauwkeurig en gericht op de kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de klant de juiste informatie krijgt.

QUALIFICATIONS REQUISES

- Voor deze functie zoeken we iemand die een taalgerelateerd bachelor- of masterprogramma heeft gevolgd, een eerste werkervaring is een pluspunt, maar niet vereist.
- Kennis van SDL Trados kan een pluspunt zijn, maar is opnieuw niet vereist.
- Je spreekt bij voorkeur perfect Nederlands of Frans en je hebt uitstekende kennis van Spaans, Nederlands, Engels en Frans.
- Bovendien ben je een teamspeler die proactief handelt en die gemakkelijk prioriteiten kan stellen wanneer deadlines opdoemen. Door het perspectief van de klant te nemen, streef je naar een unieke klantervaring, zonder het commerciële doel uit het oog te verliezen.
- Perfect 4-talig: Nederlands/Frans/Engels/Spaans

COMPÉTENCES DEMANDÉES

- Comprendre un texte, un dialogue et les restituer dans une autre langue auprès d'interlocuteurs ou sur des documents

- Suivre et faire évoluer des glossaires, des bases de données et des outils d'aide à la traduction

- Contrôler les travaux de traduction et de terminologie (qualité, délai, relecture, correction, ...)

- Traiter l'administration

- Rédiger et mettre en forme la traduction de documents, de textes, de discours, ...

- Définir les modalités de la traduction, de l'interprétation en fonction du public, du contexte et selon les besoins du client

OFFRE

- Naast de mogelijkheid om fulltime (en voor onbepaalde duur) te helpen bij het opbouwen van de verdere groei van de grootste e-commerce flash-verkoopspeler in de Benelux, bieden we u nog veel meer.
- Je wordt lid van een jong en gemotiveerd team dat in de toekomst wordt uitgebreid. Vanwege het vooruitzicht van onze nieuwe (internationale) plannen liggen nieuwe uitdagingen voor de deur.
- Uiteraard is een marktconforme vergoeding gekoppeld aan dit aanbod, samen met aanvullende, interessante voordelen.

Konvert Interim Halle

Bergensesteenweg 97
1500 Halle
+32 (0)2 381 23 71

Confirmer d'abord votre inscription par l’email reçu.

Racontez-nous un peu plus sur vous ! Complétez votre profil MyKonvert avant de postuler.

partager ce poste vacant
télécharger ce poste vacant

Politique de confidentialité


Avant de continuer à compléter votre dossier ou de postuler, nous vous prions de bien vouloir accepter notre Politique de confidentialité qui nous permettra de mieux protéger vos données.

Consultez notre politique de confidentialité