Horeca

Enregistrer l'offre

Chef De Partie Sterrenhotel

Knokke-Heist

Fixe - Temps Plein

Employé

Fonction

Als chef de partie koude keuken ben je verantwoordelijk voor een eigen afdeling in de keuken en staat je in voor de gerechten of deelgerechten waarin je je gespecialiseerd hebt zoals groenten, vis, vlees, saus, desserten...

Qui cherchons-nous ?

 

  • instaan voor de MEP, het bereiden, schikken en garneren van koude gerechten

  • keukenhelpers bijstaan waar nodig

  • controleren en verwerken van de overschotten

  • waken over de kwaliteit en verscheid van de producten

  • meehelpen opvolgen van de controle van de voorraad

  • bestellingen doorgeven aan de chef

  • instaan voor orde, netheid en veiligheid in de keuken

  • garant staan voor de goede samenwerking met de andere afdelingen in de keuken

  • sterk en erkend culinair talent.

  • ervaring als Chef de partie

  • kwaliteitsgericht; gasttevredenheid is een echte prioriteit

  • teamplayer en goede communicator

  • goede organisator, drukke service in goede banen leiden

  • Tweetaligheid (Nederlands en Frans) met een goede kennis van het Engels

  • Afgestudeerd aan een hotelschool of gelijkwaardige ervaring

 

Que proposons-nous ?

  • De kans om te werken in een dynamisch, gespecialiseerd en toekomstgericht bedrijf waar de mens centraal staat.
  • Een financieel stabiele organisatie gericht op continuïteit en vooruitgang.
  • Een sleutelpositie met verantwoordelijkheid.
  • Een prettige en collegiale werkomgeving.
  • Een open cultuur met korte communicatielijnen.
  • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
  • Salaris bepaald op basis van ervaring.


Talrijke voordelen in overeenstemming met uw verantwoordelijkheden en de markt.

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur

  • Maaltijd per gewerkte dag

  • Woon-werkverkeer

  • Eco-cheques

  • Eindejaarspremie

  • Hospitalisatieverzekering

  • Werken met flexibele uren waardoor er een mooie balans is in work-life

  • Indiensttreding na overleg

Compétences liées à la fonction

  • Dresser les plats pour le service (présentation, assemblage, finition ...)
  • Suivre l'état des stocks, identifier les besoins en approvisionnement et établir les commandes
  • Emballer les préparations, les produits, les étiqueter (dates de fabrication, DLC) et les ranger en chambre froide, en réserve, ...
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes âgées
  • Effectuer l'entretien et le nettoyage du poste de travail, des ustensiles, des équipements ou de la cuisine
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Personnes médicalisées
  • Préparer le plan de travail, les ustensiles de cuisine et mettre en marche les équipements (fours, tables de cuisson, ...)
  • Cuisiner des plats pour un type de public : Enfants
  • Effectuer l'épluchage et le lavage des légumes et des fruits
  • Réceptionner, contrôler les marchandises et les stocker en chambre froide, en réserve, ...
  • Préparer les viandes et les poissons (brider, barder, vider, trancher, ...)
  • Superviser la préparation et la fabrication des produits culinaires et contrôler l'application des règles d'hygiène alimentaire
  • Doser et mélanger les produits et ingrédients culinaires
  • Elaborer des menus et créer/adapter des recettes (compositions culinaires, nouvelles saveurs, ...)
  • Cuire ou réchauffer les viandes, poissons, légumes, ...
Ce poste est ouvert à tous, sans distinction de sexe.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BUCP W.INT.534 00134-406-20121024 20252-405-20210125 DG-LAV-044 Kvk 56585969