Ukraine

Welkom in België!

Uitzendkantoor Konvert helpt Oekraïners in België een job te vinden en geeft antwoorden op alle mogelijke vragen met betrekking tot werken in ons land. Konvert is één van de toonaangevende bedrijven in België in de zoektocht naar werk. Wij bieden werk aan in verschillende vakgebieden: productie, handel, logistiek, bouw, schoonmaak, etc.

Bij Konvert zoeken we geen mensen voor de job, maar jobs voor mensen. Wij zoeken dieper, kijken verder en werken harder. Wij geven niet het beste maar het allerbeste van onszelf om die ene job te vinden die echt bij je past.

Gedetailleerde informatie over verblijf en rechten in België vind je op: Ondersteuning in België
Als je een woning in België aanbiedt voor Oekraïners die de oorlog ontvluchten, voeg dan jouw advertentie hier toe: Ik bied huisvesting aan

Maak kennis met Nataliia

Hallo, mijn naam is Nataliia en ik kom uit Oekraïne. Ik help jullie heel graag bij het vinden van de juiste job. Een job op basis van jouw vaardigheden en voorkeuren. Daarnaast geven we jou ook alle nodige informatie over tewerkstelling in België, over benodigde documenten, … Wij begeleiden jou stap voor stap tot de eerste werkdag maar ook nadien kan je bij ons terecht met al je vragen.

Registreer je en vind snel een job

Inschrijven in het Engels?
REGISTER
Inschrijven in het Oekraïens?
Зареєструватися

Je kan steeds contact opnemen met Nataliia via:

+32 (0)477 95 34 36
ua.jobs@konvert.be

Onze diensten zijn gratis.