Transport and logistics

Save vacancy

Monteur - Chauffeur C/CE/ -

Diest

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Worker

About the job

 Zoek je een uitdagende en gevarieerde job waar je jouw vaardigheden als monteur kan inzetten?  Heb je ook een rijbewijs C en ? Dan hebben wij de perfecte job voor jou!

Als monteur meubilair ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig leveren, monteren en installeren van ons schoolmeubilair. Je beschikt over een zeer goede fysieke conditie en werkt zeer nauwkeurig en zelfstandig. Klantvriendelijkheid en een positieve ingesteldheid zijn voor jou vanzelfsprekend.

Om in aanmerking te komen voor deze job, beschik je over een rijbewijs C met attest vakbekwaamheid en heb je al enkele jaren ervaring als chauffeur C. Je spreekt, leest en schrijft vlot Nederlands en hebt eigen vervoer.

Je komt terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf met een aangename werkomgeving. We bieden een salarispakket aan dat in lijn ligt met je functie en ervaring.

Heb je interesse in deze uitdagende job? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Who are we looking for?

  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring als chauffeur en bent in het bezit van een rijbewijs C (of CE) met attest vakbekwaamheid.
  • Je bent handig in het monteren van meubilair, denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophangen van schoolborden of het installeren van een kast.
  • Je spreekt en leest vlot Nederlands.
  • Je beschikt over eigen vervoer.

 

What do we offer?

Wij bieden je de mogelijkheid tot een vaste betrekking met een eerlijk loon dat afhankelijk is van je ervaring en inzet. Je komt terecht in een groeiend en gezond bedrijf met een aangename werkomgeving.

Deze job biedt een leuke afwisseling tussen rijden en monteren. Elke dag is anders en geeft nieuwe uitdagingen.  Je zal deel uitmaken van een stabiel team met toffe, betrokken collega’s.  Werkplezier en klantentevredenheid komen bij ons op de eerste plaats!

Daarnaast biedt de job perspectieven op lange termijn: een fulltime, vast contract van onbepaalde duur met een passend salarispakket.

This position is open to everyone, regardless of gender.