Transport and logistics

Save vacancy

Bijrijder/monteur

Overpelt

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Bedrijfsomschrijving:

Voor onze klant, gevestigd in Pelt en gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen, zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde monteur om het team te versterken. Ze streven ernaar om innovatieve en functionele kantooromgevingen te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, zijn ze trots op hun positieve werksfeer en streven ze naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.

Functieomschrijving:

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het ter plaatse monteren van kantoormeubelen. Je werkt samen met een collega om ervoor te zorgen dat de installatie efficiënt en nauwkeurig wordt uitgevoerd. De werktijden variëren en kunnen beginnen tussen 5u-7u 's ochtends, met afronding tussen 15u-17u. Flexibiliteit met betrekking tot werkuren is vereist om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Who are we looking for?

  • Handigheid in monteren en inzicht in technische tekeningen.
  • Klantvriendelijke instelling om een positieve ervaring voor de klanten te garanderen.
  • Rijbewijs B is een absolute vereiste, rijbewijs C is een pluspunt.
  • Flexibiliteit in werkuren om aan de projectvereisten te voldoen.

What do we offer?

Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving in een fijn bedrijf met een aangename werksfeer. Als onderdeel van het team krijg je de kans om bij te dragen aan de groei van het bedrijf en samen te werken aan innovatieve kantooroplossingen. Ze streven naar een goede werk-privébalans en investeren in de professionele ontwikkeling van hun medewerkers.

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969