COMMERCIEEL ADVISEUR REGIO HOUTHALEN (M/V)

LOCATION Region Beringen - Tessenderlo
CATEGORY Administrative And Secretarial Support
SECTOR Technology industry & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 7/804/201823624

PROFILE

Na een grondige interne opleiding - waar je het bedrijf, productengamma en de technieken op de markt leert kennen - sta je in voor de commerciële uitbouw van jouw regio. Je zal enerzijds bestaande klanten opvolgen en anderzijds actief nieuwe professionele afnemers opsporen met als doel het opbouwen van lange termijnrelaties. Jouw doelgroep zijn voornamelijk installateurs, industriële totaalprojecten en alle aanverwante bedrijven en diensten. Jouw opdracht betreft het analyseren van behoeftes, verlenen van informatie en advies, het voorstellen van oplossingen en het tot slot afsluiten van de zaak. Je staat zelf in voor de planning van jouw agenda en offerteopvolging en doet hierover een wekelijkse rapportering naar jouw filiaalverantwoordelijke.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Verkopen is jouw tweede natuur. Je weet evenwichtige lange termijnrelaties op te bouwen, houdt van actief prospecteren en werkt resultaatgericht. Vlot communiceren, autonoom werken en omgaan met stress is voor jou geen probleem. Een technische opleiding elektriciteit/ elektronica/ elektromechanica of affiniteit met elektrische producten is een pluspunt. Basiskennis elektriciteit is vereist. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Tweetaligheid (Frans-Nederlands) is een must.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

Wij bieden een functie in een groeiend, dynamisch bedrijf waar mens en klant centraal staan, de mogelijkheid interne en externe opleidingen te volgen teneinde jouw kennis verder te kunnen ontwikkelen. Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw ervaring en inzet aangevuld met extralegale voordelen.

Konvert Interim Houthalen

Dorpstraat 30
3530 Houthalen
+32 (0)11 60 13 13

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies

Heftruckchauffeur (m/v)

Region Hasselt

Vliegende verkoopmedewerker beenhouwerij (24u-29u/week) (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

Medewerker laadkoer ROLBRUG (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

Meewerkend ploegbaas (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

Quality analist (m/v)

Region Hasselt

Vrachtwagenchauffeur rijbewijs C OPROEP (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

Betonarbeider (m/v)

Region Genk

LASSER (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

Lasser samensteller (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

CNC-frezer (m/v)

Region Hasselt