Sales/marketing

Save vacancy

Service advisor / After sales advisor

Zaventem

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Clerk

About the job

Als Service Advisor bij de vestiging voor Nissan en Honda, ben jij de onmisbare verbinding tussen de klanten en het dynamische serviceteam. Gedreven door een liefde voor automotive technologie en uitgerust met uitstekende communicatieve vaardigheden, zorg jij voor een vlekkeloze ervaring voor elke klant die de werkplaats betreedt. Jouw unieke vermogen om de behoeften van klanten te doorgronden en technische expertise te vertalen naar begrijpelijke taal, maakt van jou de betrouwbare adviseur die klanten steeds weer terugbrengt. Word het kloppende hart van onze serviceafdeling en draag bij aan de voortdurende tevredenheid van Nissan- en Honda-rijders.

Wat houdt de rol van Service Advisor in?

 1. Klantinteractie: Onderhoud nauw contact met klanten om hun behoeften te begrijpen en verstrek heldere communicatie over de voortgang van de service.

 2. Afspraken Beheren: Plan serviceafspraken effectief en zorg ervoor dat het serviceteam optimaal wordt benut.

 3. Technisch Advies: Bied technisch advies aan klanten op een begrijpelijke manier, waarbij complexe technische details worden vertaald naar klantvriendelijke informatie.

 4. Offertes en Kostenramingen: Stel nauwkeurige offertes en kostenramingen op voor service- en reparatiewerkzaamheden.

 5. Werkplaatscoördinatie: Coördineer de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats, wijs taken effectief toe aan het serviceteam.

 6. Kwaliteitsborging: Zorg voor hoogwaardige service door het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het waarborgen van naleving van servicestandaarden.

 7. Klachtenafhandeling: Behandel klachten met professionaliteit en streef naar snelle en effectieve oplossingen.

Ben jij klaar voor deze boeiende uitdaging? Wacht niet langer en stuur ons jouw CV.

Who are we looking for?

 • Uitstekende beheersing van het Nederlands, Frans en Engels.
 • Ervaring als Service Advisor in automotive, bij voorkeur met focus op Honda- en Nissan-voertuigen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en klantgerichte benadering.
 • Bekendheid met technische aspecten van voertuigen.

What do we offer?

 • Competitief Salaris: Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden als Drietalige Service Advisor voor Honda en Nissan.
 • Bedrijfswagen: Profiteer van de toegevoegde flexibiliteit met een bedrijfswagen, zodat jij comfortabel en efficiënt kunt gaan werken.
 • Uitdagende Werkomgeving: Word een essentieel onderdeel van het team en neem de leiding in het coördineren van serviceactiviteiten voor twee vooraanstaande automerken.
 • Opleidingsmogelijkheden: Profiteer van continue professionele ontwikkeling met toegang tot trainingen en cursussen om je kennis up-to-date te houden.
 • Doorgroeikansen: Ontwikkel jouw carrière in de automotive sector met mogelijkheden voor groei en vooruitgang binnen de organisatie.
 • Prettige Werksfeer: Werk in een stimulerende omgeving waar teamwork en samenwerking worden gewaardeerd.
 • Innovatieve Technologie: Maak gebruik van de nieuwste technologische hulpmiddelen en systemen om jouw taken als Service Advisor effectief uit te voeren.
This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969