Sales/marketing

Save vacancy

Assistent Shopmanager (32 of 36u)

Korbeek-Lo

Temporary with a chance of permanent employment - Parttime

Clerk

About the job

Als assistent shopmanager ondersteun je jouw shopmanager bij het runnen van de winkel van A tot Z. Je bent zijn/haar back-up en samen zijn jullie de drijvende kracht om de missie te vertalen naar jullie winkel én team om samen sterke resultaten te realiseren. Samen motiveren en coachen jullie een team van verkoopmedewerkers naar een supervriendelijk, warm en enthousiast klantencontact bij Torfs. Bovendien geef je zelf het goede voorbeeld door jouw passie voor verkoop, fashion en ons product! Daarbij geef je graag advies aan elke unieke klant en werkt jouw enthousiasme aanstekelijk! Je bouwt mee aan een commerciële winkeluitstraling, een correct stockgebeuren en de dagelijkse administratie en planning. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Geef ons dan vlug een seintje! 

Who are we looking for?

- Je hebt reeds ervaring in het leiden en coachen van anderen.

- Je beschikt over voldoende pc kennis en administratieve skills.

- Je bent flexibel inzetbaar op zaterdagen.

- Je hebt een passie voor fashion. 

 

What do we offer?

- Een uitdagende functie als verkoopmedewerker waarbij je samen met jouw shopmanager meewerkt aan fantastische winkelresultaten.

- Een fijne work/life balans daar streven we naar!

- Werkplezier en dagelijks met veel ‘goesting' komen werken, verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen in jouw functie wordt aangevuld met een mooi salarispakket!

- Een vast contract na een geslaagde interimperiode.

This position is open to everyone, regardless of gender.