Electricity and electronics

Save vacancy

Service Technieker Winterdiensttoestellen

Merksem

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Worker

16,00

About the job

Voor een snelgroeiende speler in de hydrauliekmarkt , is Konvert op zoek naar een service technieker buitendienst om onderhoud en herstellingen uit te voeren aan zoutstrooiers, sneeuwploegen en afvulmachines. Tijdens de zomermaanden ga je in team onderhoud uitvoeren op de machines. Gedurende de winterperiode sta je in om zelfstandig interventies uit te voeren. Storingen moeten zo spoedig mogelijk opgelost worden, zodat de winterdiensttoestellen terug inzetbaar zijn. Sporadisch zal je ook werken in ons atelier te Merksem.

Who are we looking for?

Je bent een teamplayer met een uitstekende kennis van het Nederlands · Je hebt goede technische kennis op gebied van hydraulica, elektronica en mechanica · Je bent communicatief vaardig en klantvriendelijk · Je bent flexibel op vlak van uren en taken – geen 9 to 5 mentaliteit; bij een winterprik moeten we op jou kunnen rekenen · Je hecht belang aan veiligheid · Je bent leergierig, denkt probleemoplossend en pakt uitdagingen graag proactief aan · Je hebt ervaring in deze sector

What do we offer?

- een interne opleiding + externe opleiding bij de partners. - je werkt in een dynamisch team en dit in een boeiende KMO in volle uitbreiding. - na een positieve interim-periode, contract onbepaalde duur. + extra legale voordelen (o.a. simkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering)

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969