Electricity and electronics

Save vacancy

Medewerker technische dienst/onderhoud

Wijnegem

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Worker

About the job

Ben je technisch geschoold, steek je graag de handen uit de mouwen en hou je van variatie in je job? Dan zijn Sofie, Hemalata en Hanna opzoek naar jou! 

Voor onze klant in Wijnegem zijn we opzoek naar een onderhoudstechnieker om onderhoud uit te voeren op de werkposten en aan het machinepark. Op deze job sta je mee in voor het preventief voorkomen en oplossen van technische storingen. Je zorgt er dus mee voor dat de productie kan draaien aan een zo hoog mogelijk rendement.

Hiernaast zal je ook klusjes mogen doen zoals groenonderhoud en schilderwerken.

Onze klant is gespecialiseerd in het produceren van medische hulpmiddelen.

Who are we looking for?

  • Je bent technisch geschoold of hebt reeds ervaring opgedaan 
  • Je hebt een basiskennis van mechanica en elektriciteit
  • Je kan net en ordelijk werken
  • Je ziet werk en gaat proactief aan de slag
  • Je ben kostenbewust ingesteld
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je spreekt en schrijft vlot Nederlands

What do we offer?

Je zal in een opleidingstraject terecht komen waarin de functie wordt aangeleerd door één van onze collega’s. De eerste weken zal hij je rondleiden en wegwijs maken op onze werkvloer. Bij vragen kan je steeds terugvallen op jouw team dat bestaat uit twee collega’s. Wanneer de opleiding voltooid is kan je zelfstandiger aan de slag gaan.

Als medewerker van de technische dienst werk je twee zaterdagen in de maand. In die weken kan je een andere dag thuisblijven. Het weekschema voor deze functie kan zowel 5/5de als 4/5de zijn.

Bij onze klant kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met daarin extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en bij vaste in dienst name een hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

This position is open to everyone, regardless of gender.