Administrative and secretarial support

Save vacancy

Key Account manager

Olen

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Clerk

About the job

Hoi smaakpionier,

Ben jij een B2B-wizard in de voedingswereld of heb je simpelweg een natuurlijk talent voor het verleiden van smaakpapillen? Kom dan aan boord! Wij zijn op zoek naar een dynamische voedingsveroveraar die de gastronomische wereld doorkruist als een ware culinaire superheld.

Een week in de wereld van onze klant:

 • Boardroom smakenoverleg: Samen met de sales director en collega’s bespreek je de smaakrevolutie die je deze week gaat ontketenen.

 • Opportuniteitenjacht: Als een gastronomische detective speur je naar nieuwe kansen. Waar ook ter wereld, je bent er klaar voor.

 • Duurzame samenwerking soiree: Je hebt beet! Een nieuwe samenwerking is geboren, en je viert het met een smakelijk festijn.

 • Foodie festival avontuur: Uiteraard duik je in het weekend in voedingsbeurzen en -events. Maar hey, dat is voor jou gewoon een gastronomische speeltuin.

Kortom, als je vanuit ons 'home base' in Olen niet aan het overleggen bent, ben je de wereld aan het veroveren met onze heerlijkheden.

Who are we looking for?

Jouw superkrachten:

 1. Gastronomisch gepassioneerd: Jij ademt voeding en straalt die passie uit naar (potentiële) klanten alsof je een smaakvolle aura hebt.

 2. Meertalige mestro: Je spreekt vloeiend de taal van smaak, maar ook meerdere talen, want onze heerlijke hapjes respecteren geen grenzen.

 3. Strateeg van smaakvolle samenwerkingen: Je brengt niet alleen verwachtingen en behoeften van klanten in kaart, maar je zet je tanden erin en laat niet los tot er een duurzame samenwerking ontstaat.

 4. Roadtrip rockstar: Van Vlaanderen tot Wallonië en Nederland - jij bent de avonturier die onze OVI-vlag hoog houdt, altijd op zoek naar nieuwe culinaire horizonten.

What do we offer?

 • Familiaal en Ambitieus: Wij zijn als een grote smaakvolle familie die al meer dan vijftig jaar de wereld verleidt met onze Belgische creaties. Samen zijn we als een goed gerecht - met liefde en passie gemaakt.

 • Made in Belgium Masterpieces: Onze producten zijn als kunstwerken, maar dan om op te eten! Van vers bereide maaltijden tot diepgevroren snacks en artisanale aperitiefhapjes, we maken het allemaal met Belgische trots.

 • Ludiek Loonpraatje: Wat je ervaring ook is, we gaan praten over dat loon van jou. Het is als het aanpassen van een recept - we willen ervoor zorgen dat het perfect is!

 • Financieel Feestje: In tegenstelling tot calorieën, zijn wij financieel gezond. Dus maak je geen zorgen, je stapt in een stabiele en smaakvolle omgeving.

 • Personeelskorting Paradise: Oh ja, je kunt al onze heerlijke lekkernijen kopen met een speciale personeelskorting. Dat betekent dat je niet alleen betaald wordt in geld, maar ook in snacks!

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969