CUSTOMER SERVICE EXECUTIVE (M/V)

LOCATION Region Turnhout
CATEGORY Customer Service
SECTOR Glass, ruber and plastic
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 7/602/201807785

PROFILE

TAKENPAKKET ZIET ER ALS VOLGT UIT: • Je functioneert als single point of contact (SPOC) voor toegewezen klantendossiers: bewaken van contractafspraken vanaf de voor – tot en met de nacalculatie, beheer van verkoopprijzen, de verkoopadministratie van order entry tot en met behoefteplanning, de behartiging van interne en externe vragen…; • Je staat in voor de opmaak van rapporten en analyses van klantendossiers op vraag en je hebt steeds mee oog voor de optimalisatie van administratieve processen; • Je vult een ondersteunende rol in naar het salesteam; • Je genereert ideeën en zorgt voor de verdere uitwerking ervan met betrekking tot marketingacties (mailings, newsletters, advertising, social media, website, klantenacties, beurzen…) in samenspraak met de commerciële directie en eventueel externe partners. • Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen oa sales, planning, productie,… teneinde een optimale klantenservice te bieden.

REQUIRED QUALIFICATIONS

JE KAN ONS TEAM VERSTERKEN INDIEN JE: • Minstens een bacheloropleiding bedrijfsmanagement hebt genoten en bij voorkeur werkervaring hebt in een gelijkaardige functie in een industriële omgeving. • Sterk bent met spreadsheets en kan werken met een ERP systeem, bij voorkeur SAP. • Belangstelling hebt voor de verschillende productieprocessen en de verpakkingsproblematiek binnen de voedingsindustrie. • Je vlot kan uitdrukken in het Engels en het Frans, kennis van Duits is een voordeel. • Een energieke en teamgerichte persoonlijkheid bent met commerciële feeling, een organisatietalent bent, professioneel in aanpak, volhardend en een flexibele ingesteldheid hebt.

JOBRELATED COMPETENCES

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

OFFER

Je zal deel uitmaken van een aangename en dynamische werksfeer in een gevestigde, expansieve bedrijvengroep. We voorzien een competitief salaris in functie van uw achtergrond en ervaring en een degelijke opleiding en ondersteuning.

Konvert Interim Turnhout

De Merodelei 95
2300 Turnhout
+32 (0)14 44 00 33

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Magazijnier/productiemedewerker (m/v)

Region Turnhout

Junior Operator (m/v)

Region Turnhout

Assistent(e) manager (m/v)

Region Turnhout

Junior Administratief Bediende (m/v)

Region Turnhout

Administratief Bediende met plantenkennis (m/v)

Region Turnhout

Orderpicker (m/v)

Region Turnhout

DRINGEND mengers gezocht (m/v)

Region Turnhout

Preventieadviseur (m/v)

Region Turnhout

Technisch assemblage medewerker (m/v)

Region Turnhout

Gemotiveerde Teamleader met ervaring (m/v)

Region Turnhout