Electricity and electronics

Save vacancy

Onderhoudstechnieker voor 's werelds grootste confectiebedrijf

Saint-Nicolas

Fixed - Fulltime

Worker

18,00

About the job

 

Als onderhoudstechnieker draag je dagelijks bij aan de goed staat van al onze installaties in ons magazijn. Het preventief onderhoud is een belangrijk dagelijks terugkerende taak. Daarnaast spoor je defecten op, analyseer je de oorzaak waarna je de noodzakelijke herstellingswerkzaamheden uitvoert. Je hebt een open oog voor verbeteringen en doet daar aanbevelingen voor bij jouw Supervisor.

LET'S TALK ABOUT THE ROLE

Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van de installaties in ons magazijn (Mini load, conveyors, opzetters, wikkelmachines, inline printers, ...). Zowel het preventief onderhoud als het fundamenteel oplossen van storingen behoren tot jouw takenpakket. Je baseert je hiervoor op plannen, schema's of documenten van de constructeur.
Je houdt de schema’s en documentatie up to date.
Je werkt mee aan het verbeteren van de installaties, met focus op de optimalisatie van PLC-sturingen die bijdragen tot procesverbetering of het comfort van onze operatoren.
Je werkt mee aan de implementatie en opstart van installaties en/of machines: (elektrische) schakelkasten, PLC-sturingen, elektromechanische aandrijvingen,...
Je verleent technische bijstand aan operatoren.
Je rapporteert aan de Maintenance Supervisor en werkt nauw samen met de productie supervisors, operatoren en andere techniekers (inhouse techniekers en subcontractors).

Who are we looking for?

SKILLS FOR SUCCES

Je het minimaal een technisch secundair onderwijs diploma (elektromechanica of elektriciteit).
Je hebt minstens 2 jaar ervaring in een onderhoudsafdeling van een geautomatiseerd bedrijf.
Je beschikt over een goede kennis elektromechanica en componenten. Kennis van PLC en/of frequentiesturingen is een pluspunt.
Je bent communicatief en analytisch sterk.
Je kan zowel zelfstandig als in team kan functioneren.
Je drukt je bij voorkeur vlot uit in het Nederlands (pluspunt - geen must) en je hebt een goede kennis van het Engels.
Je hebt een algemene PC kennis (mail, internet,..) en een sterke kennis van word/excel.
Je kan veilig werken en hebt geen probleem om te werken op hoogte (Max. +/-12 meter).
Je werkt graag in ploegen (ma-do: 6u-14u / 14u-22u; vrij: 6u-13u / 13u-20u).

What do we offer?

Je komt terecht in een uiterst moderne omgeving met een dynamische werksfeer, aangeboden met een warm onthaal en een vast contract! Er wordt gewerkt aan je vaardigheden om deze job uitstekend uit te voeren, en je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Kortom aan opleidingen zal het niet ontbreken!


Je ontvangt een aantrekkelijk salarispakket met een uitstekende verloning voor je inzet om in ploegen te werken (12% ploegenpremie, 25% nachtploegpremie) aangevuld met een woon-werkvergoeding. Kom je met de fiets, ben je uiteraard vol energie en daar krijg je nog een aantrekkelijke fietsvergoeding voor betaald! Kom je met het openbaar vervoer, wordt er ook voorzien in een terugbetaling van deze onkosten.


Je ontvangt verder nog andere extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques (8€), een pensioenplan, een hospitalisatieverzekering, anciënniteitsdagen, 9 ADV dagen/jaar, extra dag verlof voor je verjaardag, personeelskortingen…

 

This position is open to everyone, regardless of gender.