Vacancy

TRAINEESHIP BACHELOR NIVEAU NACHTPLOEG (DOORGROEITRAJECT) (M/V)

Region Gent
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/551/202028870

Function

Wereldwijd combineert de "KATOEN NATIE GROEP" engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft 94 vestigingen verspreid over 24 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 10.000 mensen tewerk! De business unit Consumer Goods & Industry beheert de logistiek en distributie van goederen zoals: textiel, DIY producten, voeding, producten met een industriële toepassingen, enzovoort. Onder het motto 'our people make the difference', zijn wij voor onze vestiging in Gent op zoek naar gemotiveerde Young Potentials. Je bent jong, ambitieus en vol energie? Je bent iemand met een duidelijke 'hands-on ingesteldheid' en voelt dat je over leidinggevende capaciteiten beschikt? Je staat met beide voeten op de grond en wil volop investeren in jouw toekomst? Antwoord je op alle vragen volmondig 'ja'? Dan is Katoen Natie bereid om in jou te investeren! Als Young Logistic Potential trek je het niveau binnen de operaties naar omhoog en optimaliseer je de logistieke processen. Je start op de werkvloer waar je ingeschakeld wordt binnen een verscheidenheid aan taken in het magazijn. Hier geniet je van een doorgedreven 'hands-on' opleiding, met de bedoeling om na 2 jaar de functie als Teamleader uit te oefenen. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar mensen met een eerste aantoonbare ervaring (als student, bediende of arbeider) binnen de logistiek/een magazijnsomgeving. Een sterke interesse om zich verder te ontwikkelen binnen de logistiek is een must. Wij zijn op zoek naar personen die met succes een bachelor diploma behaald hebben. Schoolverlaters komen in aanmerking voor deze functie.

Your profile

- Je hebt met succes een bacheloropleiding voltooid. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. - Je beschikt over een goede intelligentie om het volledige logistieke proces te overzien en in goede banen te leiden. - Je kan vlot met een computer overweg en hebt aanleg om vlot met een scansysteem te leren werken (IT intelligentie) - Je beschikt over leidinggevende capaciteiten of hebt hier aanleg voor. - Je bent een gedreven en gemotiveerde persoon die zich op lange termijn voor de firma wil engageren. - Je bent flexibel ingesteld, zowel naar taken als naar uren toe. Je bent bereid om in verschillende ploegenstelsels te werken. - Je bent 'hands on' ingesteld en steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Meewerken in het magazijn schrikt jou niet af. - Je bent stressbestendig, in stressvolle periodes slaag je erin om rustig te blijven en de juiste prioriteiten te bepalen. - Je bent kwaliteitsbewust en houdt veiligheid hoog in het vaandel. - Je beschikt over een gezonde portie ambitie, maar onderaan de ladder starten schrikt jou ook niet af. - Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal. - Je bent woonachtig in de regio van Gent. - Je beschikt over de capaciteit om met rollend materieel te leren rijden. In het bezit zijn van een hef/reachtruckattest is een pluspunt. Ben jij het talent dat wij zoeken? Heb je interesse in deze job of wens je meer informatie? Neem gerust contact op via katoennatiegent.jobs@konvert.be of 09 327 00 13. Versnel de verwerking van uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site www.konvert.be en te reageren. Discretie verzekerd!

What do we offer?

- Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde functie in een zeer snel groeiend en dynamisch bedrijf ("Onderneming van het jaar 2014") met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur. - Wij bieden jou de kans op een lange termijn tewerkstelling binnen een internationale omgeving waar plaats is voor groei binnen de eigen organisatie. - Je start met een aantrekkelijk salarispakket, volgens de barema's van de logistiek, aangevuld met extralegale voordelen. - Je krijgt een doorgedreven 'hands on' opleiding op de werkvloer. Je leert op korte termijn veel bij en gaat hier effectief mee aan de slag. - Na een succesvolle interimperiode wordt er overgegaan naar een vast contract. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

Jobrelated competences

  • Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie
  • Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen
  • De modaliteiten voor het transport van producten organiseren, implementeren en de uitvoering controleren
  • De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren
  • Het budget van een organisatie bepalen en opvolgen
  • Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren van een logistiek organisatie- of reorganisatieproject van een locatie (magazijn, opslagplaats, platform, ...) of dienst (bevoorradingen, aankopen, transport, ...)
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren
  • Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, ...)
  • Stuurinstrumenten ontwikkelen voor aankoop-, bevoorradings- of verzenddiensten en locaties (platformen, opslagplaatsen, ...)
  • De logistieke strategie van een organisatie ontwikkelen of meewerken aan de ontwikkeling en toepassing ervan

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Katoen Natie Gent

Fritiof Nilsson piratenstr. G1 B22 - 9042 Desteldonk

+32 9 327 00 13

katoennatiegent.jobs@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy