CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V)

LOCATION Region Waasland
CATEGORY Customer Service
SECTOR Distribution, logistics and transport
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 7/508/201807437

PROFILE

Voor een wereldspeler in de haven van Kallo zoeken we een Customer Service Representative of kortweg CSR. De CSR maakt deel uit van een team dat zich bezighoudt met de coördinatie van klantenorders en hieraan gerelateerde activiteiten. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. facturen, orders, ontvangen documenten etc. CSR's verwerken en beheren de klantenorders. Zij registreren, analyseren en coördineren klachten en verschaffen basisproductinformatie aan klanten. Zij doen de communicatie met de CM aangaande klantgerelateerde zaken. Het uitvoeren van alle andere mogelijke taken waarvoor overeenkomsten met de klanten bestaan. De CSR werkt aan de voortdurende verbetering van de werkomgeving en werkmethodes en werkt in de lijn van het management aan productiviteit en efficiëntie. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende taken: • Dagelijkse communicatie met de klant(en) • Aanmaken van labels • Verantwoordelijk voor de juistheid, duidelijkheid van orders en bijgevoegde labels die naar de operaties worden gecommuniceerd • Facturatie – kennis van de tarieven • Goedkeuren leveranciersfacturen • Loket bedienen • CMR-, douane- en andere documenten behandelen • Transportboekingen • Non-conformiteiten melden aan teamleader • Transacties in SAP (databeheersysteem van de klant) indien van toepassing • Klachten coördineren en behandelen in samenspraak met je leidinggevenden • Stockbeheer: CSR is verantwoordelijk voor de juistheid van de PLATO-stock van zijn/haar klant(en)

REQUIRED QUALIFICATIONS

- goede talenkennis NL, ENG en FR - organisatorisch - ervaringskennis binnen het vakgebied logistiek/haven - zelfstandig - onderhandelingsvaardigheden - mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden - teamgericht - klantgericht

JOBRELATED COMPETENCES

- De vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost, ...)

- Klanten of leveranciers opvolgen Oplossingen voorstellen in geval van problemen (levering, garantie, reglement, ...)

- Kostenramingen opstellen Technische en commerciële gegevens overmaken aan klanten, verkopers, ... (planning, prijs, betaling, ...)

- Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, ...)

- Bestellingen registreren Voorwaarden controleren (leveringstermijnen, verpakkingswijze, ...) De klant of de verkoper erover inlichten

- De betaling van bestellingen opvolgen (voorwaarden, facturatie, ...) of overmaken aan de betreffende dienst (boekhouding, juridische zaken, ...)

OFFER

Zeer dynamisch team in aangename werksfeer. Na positieve evaluatie kan je kans maken op vast contract.

Konvert Interim Beveren

Grote Markt 34
9120 Beveren-Waas
+32 (0)37 55 81 87

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Technieker (m/v)

Region Waasland

Wielladerchauffeur 3 ploegen (m/v)

Region Waasland

Technisch operator in 3 ploegen (m/v)

Region Doel

Handige verpakker in twee ploegen (m/v)

Region Waasland

Medewerker Aankoop halftijds (m/v)

Region Waasland

Customer Care Medewerker Klantenservice (m/v)

Region Waasland

Assistent Begasser (m/v)

Region Waasland

Management Trainee (M/V) (m/v)

Region Antwerpen

Vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C (m/v)

Region Waasland

Voltijds poetsmedewerker (m/v)

Region Waasland