Technology - Technical services

Save vacancy

Technieker - sorteerlijnen

Desteldonk

Temporary with a chance of permanent employment - Fulltime

Worker

About the job

Als onderhoudstechnieker binnen een geavanceerd sorteersysteem ben jij de sleutelfiguur voor milieuvriendelijke processen.

Konvert Interim is op zoek naar de juiste persoon, die zichzelf herkent in het volgende: 

Je staat aan het roer van een nieuwe sorteerlijn, waar je niet alleen technische uitdagingen aanpakt, maar ook direct bijdraagt aan het minimaliseren van milieu-impact.

Vanaf de opstart los je storingen op en implementeer je verbetervoorstellen, terwijl je tevens zorgt voor het onderhoud van machines, gebouwen en rollend materiaal.

Kortom, een dynamische rol waarbij jouw technische vaardigheden samenkomen met een sterke focus op ecologische duurzaamheid.

Who are we looking for?

Als ervaren onderhoudstechnieker met een scherp oog voor het milieu en de planeet, omvat jouw aantrekkelijke takenpakket:

  • Duurzame Probleemoplossing: Je bent bedreven in het oplossen van elektrische storingen en diverse productiemachineproblemen, waarbij je niet alleen de technische uitdagingen aangaat, maar ook een milieuvriendelijke benadering hanteert.

  • Milieubewuste Technologie: Hoewel kennis van PLC-sturingen een enorme troef is, ben jij de technieker die technologische problemen aanpakt met een groen tintje, waarbij je de ecologische impact van elk aspect in overweging neemt.

  • Energie-efficiëntie Expertise: Met jouw uitgebreide kennis van elektriciteit en elektrische componenten, waaronder sensoren, motoren en frequentieregelaars, draag je bij aan de optimalisatie van het energieverbruik van de installaties.

  • Veelzijdige Vaardigheden: Pneumatica en hydraulica schrikken jou niet af; in plaats daarvan benut je deze technologieën om met een groene aanpak onderhoudsproblemen op te lossen.

  • Lezen en Interpreteren: Het lezen en interpreteren van schema's is een tweede natuur voor jou, waardoor je nauwkeurig en efficiënt aanpassingen kunt doen met het oog op duurzaamheid.

  • Smeermiddelen voor Milieubehoud: Je beheerst de kunst van het gebruik van smeermiddelen, waarbij je niet alleen zorgt voor soepel draaiende machines, maar ook rekening houdt met milieuvriendelijke opties.

  • Taalvaardigheid met een Wereldse Blik: Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ben je open voor internationale samenwerking door jouw kennis van het Duits en/of Engels, wat bijdraagt aan een wereldwijde visie op milieubewust onderhoud.

 
 
 

What do we offer?

Ontdek een boeiend en gevarieerd takenpakket in een dynamische en vlotte werkomgeving, waarbij je kunt rekenen op een grondige interne opleiding binnen een groeiende internationale organisatie.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket met extra voordelen en hanteren een flexibel 2-ploegensysteem (6u-14u en 14u-22u).

Als een inclusief bedrijf zet onze klant zich in voor diversiteit. Join them in shaping a sustainable future!

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969