Vacancy

ONDERHOUDSELEKTROMECHANICIEN (M/V)

Region Gent
Fixed
Reference: 7/503/202124630

Function

Konvert zoekt een elektromechanicien. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor elektrische onderhoudswerken aan de machines en installaties binnen de werkplaatsen. Je staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen. Je lost kleine en grote problemen op een snelle en kwalitatieve manier op. Je helpt mee om verbeterwerken uit te voeren aan de machines en installaties. 

Your profile

Je beschikt over een A2 technisch diploma of je hebt een technische achtergrond. Je hebt een grondige kennis van mechanische werkzaamheden. Laservaring is een must. Je werkt graag op een zelfstandige manier en hebt plezier in het oplossen van technische problemen. Je hebt kennis van machinetekeningen, zowel hydraulisch als mechanisch. Keywords zijn: hoge inzet, sterk inzicht in geometrie, werken volgens de opgegeven veiligheidsnormen, verantwoordelijkheidszin

What do we offer?

Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid; Een sterk geëngageerd en gemotiveerd team; De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in hetgeen je graag doet; Een competitief salaris met extralegale voordelen én toekomstperspectief!

Jobrelated competences

  • De voorwaarden en modaliteiten voor interventies aan elektrische installaties of uitrusting bepalen en het gereedschap klaarmaken
  • De onderdelen van de drager (behuizing, kasten, afdekking, ...) demonteren, vervangen of herstellen
  • Bepalen welke herstellingen aan de elektrische installatie of uitrusting nodig zijn en de defecte onderdelen opsporen
  • De werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten
  • Een defect of storing van elektrische oorsprong of onreglementaire situaties lokaliseren en diagnosticeren
  • Voorbereidende tests uitvoeren voor het in werking stellen van de elektrische installatie of uitrusting

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Eeklo

Kon. Astridplein 38 - 9900 Eeklo

+32 9 377 08 44

eeklo.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy