Sales/marketing

Save vacancy

Winkelcoördinator in opleiding (m/v)

Gent

Fixed - Fulltime

Clerk

About the job

Als Winkelcoördinator in opleiding regio Gent centrum ga je aan de slag in een van de winkels in: Krommewal, Sint-Pietersstraat, Sint-Niklaasstraat of Kortrijksepoortstraat. Je houdt toezicht op de dagelijkse organisatie van de winkel en stuur je het verkoopteam effectief aan, om samen de resultaten te optimaliseren en de klanttevredenheid te behouden. Een functie waar je volop beroep kan doen op je sociale contacten en verantwoordelijkheden.

Wat doe je concreet?

Je haalt het onderste uit de kan voor jouw winkel: je richt de winkel in volgens het merkimago, beheert het assortiment en de rekken, en zorgt voor de orde en veiligheid van de gebouwen. Daarnaast staan er heel wat taken op je te wachten:

- Je zorgt ervoor dat de commerciële doelstellingen worden behaald. Door je ondernemersgeest en je contact met klanten bereik je samen deze resultaten. Je past de juiste methodes, werkinstructies en procedures toe. Indien nodig, voer je de nodige veranderingen door.

- Je bent het aanspreekpunt van de city manager. Je voert de taken uit die aan jou zijn toevertrouwd en voldoet aan zijn verwachtingen. Je speelt ook alle communicatie naar hem door. Daarnaast zorg je voor voldoende interactie tussen het verkoopteam en de city manager.

- Je stuurt je team volledig aan. Zonder de kosten uit het oog te verliezen, zorg je op korte termijn voor een waterdichte planning en organisatie. Rekening houdend met de talenten, energie en arbeidsvreugde van je collega’s. Dankzij jou zit het verkoopteam boordevol operationele knowhow en veelzijdigheid

- Je motiveert medewerkers zodat iedereen zich ten alle tijden inzet. Je verdeelt taken, evalueert de winkelprestaties en stimuleert teamwork. Daarnaast delegeer je de overlegmomenten: je zorgt ervoor dat iedere medewerker aan het woord komt en toont je enthousiasme als er voorstellen van verbeteringen of commerciële acties aan bod komen.

- Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe medewerkers, zodat zij de nodige kennis, vaardigheden en waarden leren valideren. Je zorgt ervoor dat ze snel hun draai vinden en geeft advies over hun ontwikkeling in de job.

Met dank aan jouw enthousiasme, je professionalisme en jouw behulpzaamheid, ben je een geknipte coördinator voor de hele winkel. Hou je van gevarieerd werk en sociale contacten? Weet je perfect hoe je een team moet coördineren? Dan is deze functie voor jou gemaakt!

Who are we looking for?

  • Ervaring – Een secundair diploma is mooi meegenomen, maar bij ons telt vooral je passie voor retail en mensen.
  • Commercieel ingesteld – Je weet hoe je een winkel moet opzetten en verwelkomt klanten in een aangename omgeving. Je behaalt je verkoopdoelstellingen, samen met je gemotiveerde team.
  • Communicatief – Je kan jouw feedback, suggesties en gedachten helder overbrengen.
  • Probleemoplossend vermogen – Voor elk probleem bied jij de gepaste oplossing.

What do we offer?

  • Aantrekkelijke verloning – Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket. Er zijn ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.
  • Opleidingen op maat – Je kan je persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Wil je doorgroeien? Dan krijg je de gepaste begeleiding.
  • Autonomie en uitdaging – Je neemt veel verantwoordelijkheden op en kan zelf initiatief nemen.
  • Taakvariatie – Soms evalueer je verkoopresultaten, soms bereid je vergaderingen voor. Elke dag is anders.
This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969