Technology - Technical services

Save vacancy

Technieker elektromechanica

Melle

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

 

Konvert zoekt een technieker elektromechanice. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van geplande preventieve onderhoudswerkzaamheden maar ook curatieve werkzaamheden bij onze klanten en maakt hiervan een rapport via het  softwaresysteem dat je hiervoor de nodige ondersteuning biedt.

Storingen en pannes los je snel en efficiënt op. Je stelt eventueel optimalisaties voor aan bestaande deuren en communiceert hiertoe met de interne diensten zodat er een op maat gemaakte offerte aan de klant kan bezorgd worden. Je kan technische problemen zelfstandig analyseren en oplossen. Je vormt in dit takenpakket het uithangbord van ons bedrijf en bent de schakel bij uitstek tussen de klanten en de dienst na verkoop.

Je werkt voornamelijk in jouw regio maar zal uiteraard ook uitgestuurd worden naar andere regio’s wanneer de nood hoog is.

Samen met je collega’s maak je ook deel uit van een wachtdienst waarbij je om de zestal weken gedurende een volledige week ten dienste staat van onze klanten en dit 24u/24u, 7d/7d.

 

 

Who are we looking for?

  •  Je gereedschapskoffer is gevuld met een A2/A3 diploma elektromechanica of je bent hieraan gelijkgesteld door ervaring en hebt al een eerste relevante werkervaring achter de rug.
  • Je hebt een passie voor techniek. Je werkt zelfstandig en beschikt over voldoende maturiteit om je verantwoordelijkheden op te nemen.
  • Je herkent jezelf in volgende kenmerken: teamplayer, punctueel, accuraat, ordelijk.
  • Je bent leergierig en hebt oog voor veiligheid.
  • Je bent klantvriendelijk en een communicatietalent waarmee je je perfect uitdrukt in het Nederlands en je kan behelpen in het Frans

What do we offer?

  • voltijdse tewerkstelling
  • familiale werksfeer maar onderdeel van internationale groep
This position is open to everyone, regardless of gender.