Technology - Technical services

Save vacancy

Technisch wonder 2 ploegen

Menen

Fixed - Fulltime

Worker

19,00

About the job

Ben jij handig en heb je een passie voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een dynamisch bedrijf in de regio Menen zijn wij op zoek naar een technische duizendpoot. Je komt terecht in een ervaren team, wat betekent dat je veel kunt leren van je collega's. Heb je al ervaring? Dan kunnen zij ook weer iets van jou leren. Maar maak je geen zorgen als je ervaring beperkt is, want we voorzien een opleiding op de werkvloer!

Als technische 'handy man' ben je verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en opvolgen van mechanische en elektrische onderhoudswerken volgens de geldende procedures. Je bent een probleemoplosser en lost elektromechanische storingen op in het machinepark. Daarnaast voer je preventief onderhoud uit en doe je aanpassingen aan machines. Je hebt oog voor verbeteringen en formuleert verbeteringsvoorstellen, die je vervolgens zelf uitvoert. Ook draag je zorg voor de orde, netheid en veiligheid van de installaties en machines.

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur dan nu je cv naar zwvl.technics@konvert.be of druk op 'solliciteer nu' en ik bel je op voor een kennismakingsgesprek!

Wacht niet langer en grijp deze kans om je passie voor techniek om te zetten in een uitdagende en boeiende carrière. Solliciteer vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die op je wachten!

Who are we looking for?

Eerst en vooral: Je hebt er zin in!

En vervolgens: - goede kennis Nederlands en/of Frans

- opleiding of ervaring als technieker (van PLC gestuurde machines)

- leergierig zijn

What do we offer?

- mooie verloning, aangevuld met ploegpremie en maaltijdcheques

- extra recupdagen, bovenop de wettelijke 20 verlofdagen per jaar

- super aangename werkomgeving

- dagelijks fruit voorzien voor de medewerkers

- jaarlijks personeelsfeest

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969