Production

Save vacancy

Mecanicien nachtwerk TEXTIELSECTOR

Spiere-Helkijn

Fixed - Fulltime

Worker

17,00

About the job

Word een onmisbare mecanicien in de nacht!

Ben jij een gepassioneerde technicus die 's nachts op zijn best is? Zoek je een uitdagende baan met een vast contract en aantrekkelijke voordelen? Dan hebben wij dé job voor jou!

Bij onze klant krijg je een vast contract, maaltijdcheques, een goed uurloon aangevuld met ploegenpremie en de mogelijkheid om te werken in de vaste nachtploeg.

Als mecanicien ben jij een essentiële schakel in de voorbereiding van het eindproduct. Je sleutelt letterlijk en figuurlijk mee aan de machines. Je stelt ze nauwkeurig in, regelt ze af en vervangt onderdelen zoals tandwielen en riemen. Daarnaast voer je routinematige instellingen uit op basis van de planning.

Als mecanicien ben je ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Als er iets misgaat, onderzoek je de oorzaak en informeer je je collega's. Kortom, een uitdagend takenpakket waarin jouw technische skills en oog voor kwaliteit tot hun recht komen.

Heb je interesse in deze boeiende functie? Aarzel dan niet en stuur je cv naar zwvl.technics@konvert.be of bel nu naar +32 56 24 01 64. We kijken er naar uit om jouw talenten te ontdekken en jou te verwelkomen in ons team.

Grijp deze kans om een belangrijke rol te spelen als mecanicien in de nacht. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een spannende carrière bij Konvert!

Who are we looking for?

Ervaring als mecanicien 

Inzicht over opbouw van machines 

Je hebt nood aan veel variatie (uitgebreid machinepark)

Je kan in de vaste nacht werken 

What do we offer?

Vaste job in vaste nachtploeg 

Opstart met vast contract

Uitdagende job met veel variatie

Mooi loon + ploegenpremie

Maaltijdcheques

This position is open to everyone, regardless of gender.