Installation, maintenance and repairs

Save vacancy

Junior technieker 2 ploegen

Kuurne

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Ben jij een junior technicus of een schoolverlater met een passie voor techniek? Zoek je een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Dan hebben wij dé kans voor jou!

We zoeken de juiste schakel om een aangenaam bedrijf te vervoegen. Je krijgt de mogelijkheid krijgt om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Het loon is bespreekbaar en je werkt in een 2-ploegensysteem. Na een succesvolle interimperiode is er uitzicht op een vaste baan.

Als technicus ben jij verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen aan machines op zowel mechanisch, pneumatisch als elektrotechnisch gebied. Daarnaast neem je ook het onderhoud van het machinepark op je. Je zult dus een breed scala aan technische taken uitvoeren.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en solliciteer nu online via onze website of stuur je cv naar zwvl.technics@konvert.be. We kijken er naar uit om jouw talenten te ontdekken en jou te verwelkomen in ons team.

Grijp deze kans om je passie voor techniek om te zetten in een succesvolle carrière. Wacht niet langer en neem vandaag nog de eerste stap naar een geweldige professionele toekomst!

Who are we looking for?

- Je werkt graag in wisselende ploeg, en werkt heel sporadisch de nacht (een viertal werken per jaar)
- Je spreekt Nederlands of Frans
- Je staat te popelen om grondig opgeleid te worden door een team die alles van techniek weet

What do we offer?

- Je zoekt een vaste, voltijdse job
- Mooi loon, aangevuld met ploegpremies
- Je komt terecht in een firma die ideaal is om bij te leren en door te groeien

This position is open to everyone, regardless of gender.