Vacancy

MONTEUR / LASSER PIPING OP VERPLAATSING (M/V)

Region Waregem
Fixed
Reference: 7/304/202140733

Function

Onze klant is een bedrijf die actief is in zowel industriële als bouwkundige sectoren, met de hoofdzetel in regio Waregem. Men zoekt een monteur / lasser voor de piping om op verplaatsing te gaan, om hun team te versterken. Een ploeg monteurs bestaat uit twee of drie collega's, aangestuurd door een hoofdmonteur en eventueel aangevuld met bekwame en goed uitgeruste onderaannemers. - Je last en monteert de industriële buisleidingen op de werf. - Je staat in voor de montage van kleine constructies aan de hand van technische tekeningen. - Je bent (mede-)verantwoordelijk voor de vlotte organisatie van las- en pipingwerken bij onze klanten in België en onze buurlanden en dit in de meest diverse sectoren. - Je helpt zoeken en nadenken met de hoofdmonteur en project engineer om de meest gepaste uitvoeringen te bieden. - Je houdt toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting. - Je zorgt steeds voor een kwalitatief resultaat en voor propere, veilige werkomstandigheden.

Your profile

- Je bent technisch geschoold en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de piping industrie. - Je bent in het bezit van of behaalt een VCA-attest en je beschikt over een rijbewijs B (BE). - Je beschikt over een MIG/TIG lasattest en hebt ervaring in lassen. - Je beschikt over het nodige technische inzicht en kan vlot een isometrische- en technische tekening lezen en zelf ook schetsen maken. - Je spreekt goed Nederlands en kan je uitdrukken in het Frans of Engels. - Je hebt geen hoogtevrees. - Je bent een teamplayer die evengoed zelfstandig kan werken. - Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen, je bent leergierig en kan naar deadlines toe werken. - Je houdt van variatie in jouw werk en van de omgang met klanten op de werf. - Je bent flexibel in werktijden en verplaatsingen en bereid om af en toe uit te slapen bij verre verplaatsingen (in België en buurlanden).

What do we offer?

- Een vast contract na een geslaagde interimperiode, met kansen tot zelfontplooiing en opleiding. - Een aantrekkelijk loonpakket, een goed uitgeruste bestelwagen en een leerrijke functie boordevol afwisseling. - Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team binnen een financieel gezond bedrijf waar mensen centraal staan.

Jobrelated competences

  • De elementen van het elektrische of elektronische product monteren (componenten, bedrading, ...)
  • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
  • Defecte producten triëren en naar de betrokken zones of diensten sturen (reparatie, recyclage, ontruiming, ...)
  • Elektrische en elektronische componenten positioneren volgens volgorde van montage of de machine bevoorraden
  • Het product in de verschillende fases van het productieproces controleren
  • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
  • Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...)

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Waregem

Markt 36 - 8790 Waregem

+32 56 60 33 03

waregem.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy