ENVIRONMENTAL AND WASTEWATER EXPERT (M/V)

LOCATION Region Waregem
CATEGORY Production
SECTOR Nutrition
CONTRACT Fixed
REFERENCE 7/304/201725767

PROFILE

Als medewerker milieudienst sta je in voor de opvolging van de werking van de waterzuiveringsinstallatie, uitvoeren analyses en bijsturen waterzuiveringen. Je biedt de nodige ondersteuning in het opvolgen van de waterbehandeling. Daarnaast volg je het chemicaliënverbruik op en zorg je voor de nodige bestellingen. Vanuit je functie help je toezien op het respecteren van de milieuwetgeving & de naleving van de milieuvergunning. Je volgt de periodieke controles & analyses m.b.t. milieuverplichtingen op. Daarnaast sta je de hiërarchische lijn bij in het voeren van een efficiënt milieubeleid. Je verleent ook assistentie aan de verantwoordelijke milieudienst en levert input bij het opstellen van milieuadministratie en -rapporteringen (IMJV, VMM, MER, vergunningen, CO2-emissies, …). Ook in het opvolgen van water- & energieverbruik lever je de nodige ondersteuning. Je werkt mee aan de verdere uitbouw & implementatie van het milieubeleid (afval, energie, water, lucht, geur, geluid, CLP, …).
Je waakt over het register afval en nevenstromen. Je voert regelmatige milieuaudits uit op de werkvloer. Je helpt mee bij het sensibiliseren, implementeren en evalueren van een proactief duurzaamheidsbeleid.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je genoot een hogere wetenschappelijke opleiding met sterke affiniteit inzake milieu (bio - ingenieur, chemie, ...) en kan terugblikken op een ruime werkervaring in het vakgebied rond milieuonderzoek, waterzuivering en waterbehandeling.
Je beschikt over een grondige actuele kennis inzake wetgeving milieu en waterzuiveringstechnieken.
Je bent in het bezit van het getuigschrift milieucoördinator A of B. Je hebt ervaring met de aanpak van milieuvraagstukken waarin je volledig zelfstandig de wetenschappelijke aspecten voor je rekening neemt. Je kan situaties snel en correct inschatten en gepaste oplossingen aanreiken. Je zin voor structuur, resultaatgericht en flexibiliteit typeren jou.
Je sterke gedrevenheid en positieve spirit maken van jou een aangename collega en vlotte contactpersoon.
Je kan je professioneel zeer goed uitdrukken in het Nederlands maar ook een basisconversatie voeren in het Frans, Engels en Duits.

JOBRELATED COMPETENCES

- Reglementaire, functionele en operationele conformiteit van de producten, processen, installaties en apparatuur opvolgen en controleren

- Storingen en niet-conformiteiten identificeren en analyseren, een diagnose stellen van de oorzaken en corrigerende acties preciseren

- Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

- Het hygiëne-, veiligheids- en milieuprogramma ontwikkelen De opbouw en de acties uitwerken

- Gegevens met betrekking tot hygiëne, veiligheid en milieu opvolgen en analyseren Veranderingen en verbeteringen aanbrengen

- Medewerkers vormen en bewust maken van hygiëne, veiligheid, milieu en risicopreventie

- Referentiesystemen, procedures en instructies voor hygiëne, veiligheid en milieu uitwerken of aanpassen De toepassing ervan controleren

OFFER

Wie bieden jou een uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Je komt terecht in een gloednieuw en comfortabel uitgerust bedrijf. Competitieve verloning en ontwikkelingskansen.

Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met uw Konvert consulente : 056/60.33.03 of waregem@konvert.be.

Konvert Interim Waregem

Markt 36
8790 Waregem
+32 (0)56 60 33 03

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Purchase Manager (m/v)

Region Waregem

Jobstudent Customer Service (m/v)

Region Waregem

Jobstudent HR (h/f)

Region Waregem

Jobstudent met affiniteit in voedingssector (m/v)

Region Waregem

Ervaren Electromechanieker 2 ploegen (m/v)

Region Waregem

Ervaren sous-chef (m/v)

Region Waregem

Polyvalente zaalbediende (m/v)

Region Waregem

Polyvalent operator - Vaste nacht (m/v)

Region Waregem

All round schrijnwerker voor winkelinrichting (m/v)

Region Waregem

Electricien (m/v)

Region Aalter - Deinze