Technology - Technical services

Save vacancy

Technisch werkvoorbereider/tekenaar

Ieper

Fixed - Fulltime

Clerk

About the job

Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een technisch werkvoorbereider/tekenaar. Samen met ervaren collega's teken je de stukken en verwerk je de tekeningen van de klanten. Je werkt daarbij nauw samen met jouw collega's van het atelier. Op termijn leer je ook de lasrobot programmeren en help je af en toe bij kostprijscalculaties. 

Who are we looking for?

Als werkvoorbereider heb je een goede technische kennis, bij voorkeur van plaatbewerking door opleiding en/of ervaring. Je kan goed overweg met tekenpakketten, hiervoor is 3D inzicht onontbeerlijk. Je hebt interesse voor CNC programmatie. Je hebt een hands-on mentaliteit. Open communicatie draag je hoog in het vaandel en werken in team vind je belangrijk.

What do we offer?

Je komt terecht in een dynamische KMO, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, die werkt met de modernste technieken en machines! De brede waaier aan klanten zorgt voor werkzekerheid. Er wordt een marktconform salaris aangeboden en er wordt 39.5u per week gewerkt, wat jou 9 betaalde recupdagen oplevert!

This position is open to everyone, regardless of gender.