Technology - Technical services

Save vacancy

Monteur tankinstallatie

Poperinge

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een monteur voor tankinstallaties. Als monteur zal je op termijn op zelfstandige basis de installaties uitvoeren bij de klanten. Hieronder verstaan we: het monteren van ondergrondse en bovengrondse leidingen op tankstations, het monteren en aansluiten van het hydraulisch gedeelte van dispenser en carwashes.

Who are we looking for?

Je bent in het bezit van een diploma mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent iemand die zelfstandig en nauwkeurig werkt. Je beschikt over een rijbewijs B of BE. Kennis van de sector is een pluspunt. Kennis of ervaring met lassen is eveneens een pluspunt.

What do we offer?

We bieden een afwisselende en boeiende job aan. De firma voorziet een inloopperiode waarbij je de kans krijgt om alle facetten van de job aan te leren. Je komt terecht in een kleine, maar snel groeiende kmo waar je de ondersteuning en aanmoediging krijgt om initiatief te nemen zodat je een echte meerwaarde wordt voor het bedrijf. Na de interimperiode maak je kans op een vast contract en het loon is gekoppeld aan jouw ervaring en functieniveau.
This position is open to everyone, regardless of gender.