Technology - Technical services

Save vacancy

MELEXIS zoekt technieker final test NACHT of 2 PLOEGEN

Ieper

Fixed - Fulltime

Clerk

About the job

Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoekt Konvert Interim een technieker voor de final test afdeling. Heb je een passie voor technologie? Als final test technieker ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de machines. Die machines bevinden zich in de final test afdeling, daar worden de microchips gecontroleerd bij verschillende temperaturen. Je staat onder meer in voor de goede werking van de installaties zodat de productie vlot kan verlopen.

Jouw takenpakket bestaat specifiek uit:

* Diverse machines draaiende houden + correctief onderhoud

* Analyseren en interpreteren van de testresultaten + errors registreren om zo de gepaste oplossing te bieden

* Voorzien van technische steun aan de ingenieurs bij de eerste tests van een nieuw device of als de testsetup voor een bestaand device wijzigt

* Suggesties doen om de kwaliteit en productie te optimaliseren

Who are we looking for?

We zoeken hiervoor naar een kandidaat met een passie voor techniek. Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Je beschikt over een bachelordiploma (bv. elektronica, elektriciteit, elektromechanica, autotechnologie) of bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een quality mindset. Je bent bereid om in de vaste nacht te werken. Goede kennis van MS Office.

What do we offer?

Melexis is een moderne, groeiende firma met veel opleiding-, en doorgroeimogelijkheden. Je bent ingeschreven als bediende. Na jouw interimcontract maak je kans op een vast contract bij het bedrijf. Je werkt in de vaste nachtploeg.

This position is open to everyone, regardless of gender.