Sales/marketing

Save vacancy

Winkelverkoopmedewerker doe-het-zelf-zaak - afdeling TUIN & VERF

Ieper

Fixed - Fulltime

Worker

About the job

Voor een doe-het-zelf-zaak in Ieper zijn wij op zoek naar een winkelverkoopmedewerker. Jouw functie bestaat uit het technisch adviseren van zowel professionele als particuliere klanten. Je bedient de klanten op een vlotte en vriendelijke manier. Je ontvangt en verwerkt de binnenkomende goederen. Je onderhoudt en organiseert jouw afdeling tuin & verf. Je werkt klant-en servicegericht met enige administratieve nauwkeurigheid.

Who are we looking for?

Voor deze job beschik je over een technisch diploma of relevante werkervaring. Je bent vlot in omgang en graag tussen de mensen. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent flexibel en schrikt niet terug om de zaterdag te werken. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs C is dit een pluspunt. Je spreekt vlot Nederlands.

What do we offer?

De firma biedt jou een contract van onbepaalde duur in een stabiele, boeiende en toekomstgerichte werkomgeving. Een grondige opleiding, degelijke ondersteuning en begeleiding door collega's met jarenlange ervaring. Een afwisselende job met grote zelfstandigheid en veelzijdige contacten in een 5-dagensysteem. Er wordt elke week op zaterdag gewerkt, de ene week een volledige dag en de andere week een halve dag. Loon is bespreekbaar.
This position is open to everyone, regardless of gender.