Vacancy

METAALARBEIDER - CHAUFFEUR C (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Fixed
Reference: 7/204/202274603

Function

Konvert Interim zoekt een metaalarbeider - chauffeur C voor een metaalverwerkende KMO in Ieper.

In deze functie heb je veel afwisseling want naast het rijden, werk je ook mee in de productie. In jouw rol als chauffeur neem je vaak de kortere ritten voor jouw rekening en vervang je de hoofdchauffeur wanneer hij er bv niet is. Wanneer je niet op de baan bent, werk je in het atelier. Dit kan zijn: boren, tappen, montage, ... .

Your profile

Voor deze job beschik je over een C rijbewijs en ben je flexibel ingesteld qua taakinhoud en qua werkuren ('s morgens eens een uur vroeger op de baan of 's avonds een uur later terug). Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands. Je hebt een verzorgd voorkomen en kan met klanten omgaan. Indien je in het bezit bent van een heftruckattest is dit een pluspunt, dan kan je eventueel helpen bij het laden van de vrachtwagen en het rondbrengen van stukken in de productie.

What do we offer?

Je komt terecht in een dynamische KMO die investeert in de modernste technieken en machines. Niet enkel het materiaal is belangrijk, maar misschien nog meer de mensen! Je werkt samen met jouw collega's aan de stukken die de klanten bestellen. De klanten zijn actief in de industrie, landbouw, ... . Dit zorgt voor werkzekerheid. Er wordt een marktconforme verloning voorzien. Je werkt 39,5u per week (ma tem don 7u45-16u30, vrijdag tot 14u45) en dit levert je dan 9 betaalde recupdagen op.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy