Vacancy

LASSER/MONTEERDER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202108011

Function

Voor een bedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser/monteerder. Na een inwerkperiode, installeer je samen met collega's onze machines bij onze klanten. Het gaat daarbij voornamelijk over transportbanden en volledige verwerkingsinstallaties, bij de klanten in de regio. Je verzorgt de plaatsing en samenbouw van de machines. Je verhandelt de machines met hefgereedschappen en monteert losse onderdelen. Je zorgt voor nauwe communicatie met de productieverantwoordelijke over de vooruitgang van het werk en kijkt vooruit naar de materialen en mankracht die nodig zullen zijn. Je houdt de uitgevoerde werken en verbruikte materialen bij op de werkbonnen.

Your profile

Je bezit bij voorkeur een technisch diploma of hebt eerdere ervaring in aanverwante sectoren. Je hebt kennis van verbindingstechnieken en hebt technisch inzicht. Je kan lassen en je beschikt over een rijbewijs B. Je bent positief ingesteld en kan zelfstandig werken. Je werkt veilig.

What do we offer?

We bieden een gevarieerde job met de nodige vrijheid en verantwoordelijkheid in een dynamische en familiale KMO. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en om een echte meerwaarde in het bedrijf te leveren. Je werkt in dag regime.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy