Vacancy

ONDERHOUDS- EN RENOVATIETECHNIEKER (M/V)

Region Ieper - Poperinge - Wervik
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/204/202102155

Function

Konvert Interim is op zoek naar een onderhouds- en renovatietechnieker, bij voorkeur met ervaring voor een hotelgroep in Ieper. Je staat in voor het dagelijkse onderhoud van onze 4 jeugdhotels en kantoren en zal meehelpen met het bedenken van nieuwe technieken, producten, diensten alsook het voorbereiden en uitvoeren van renovatiewerken. Je hebt inzicht en/of interesse in hoe je het technisch beheer van een jeugdhotel efficiënt moet aanpakken en inplannen. Je kan nauw samenwerken met de house keeping manager, directie en collega's en zorgt ervoor dat de klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden van eventuele lopende werken. Je zal bij aanvang begeleid- en wegwijs gemaakt worden in de huidige werking en moet dus niet van 0 beginnen.

Your profile

Voor deze functie zoeken wij iemand die ervaring kan voorleggen met dergelijk werk en kwaliteitsvol werk aflevert. Je staat open om nieuwe zaken aan te leren en kan goed instructies opvolgen. Je bent enorm leergierig, kan overweg met kritiek en kan zowel in team als zelfstandig werken. Je spreekt zeer goed Nederlands en bent woonachtig in de regio Ieper.

What do we offer?

Wij bieden een voltijdse functie met optie vast. Loon is bespreekbaar.

Jobrelated competences

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4 - 8900 IEPER

+32 57 20 99 91

ieper.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy