KLEIVOORBEREIDER MET BULL-ATTEST VOLCONTINU DAG (M/V)

LOCATION Region Ieper - Poperinge - Wervik
SECTOR Construction
CONTRACT Temporary
REFERENCE 7/204/202015773

PROFILE

Voor een bedrijf in regio Zonnebeke zijn wij op zoek naar een kleivoorbereider met bull-attest. Je zorgt voor de ontginning en de bevoorrading van de gepaste grondstoffen en voert deze tot in de kleischuur aan. Je houdt de ontgonnen volumes bij volgens soort, kleur, ... . Je onderhoudt de installaties en bent in staat om zelfstandig kleine reparaties uit te voeren.

REQUIRED QUALIFICATIONS

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die zowel zelfstandig als in team kan werken. Je hebt oog voor kwaliteit/veiligheid en bent in het bezit van een attest bandenlader/bullchauffeur. Indien je niet over een attest beschikt, is ervaring met het besturen van de bull wel belangrijk. Indien ervaring in productie en een technisch diploma is dit een serieus pluspunt. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en bent woonachtig in de regio. Je wordt tewerkgesteld in een continustelsel in dag (6u-18u, 4 dagen werken en 4 dagen rust). De opleiding is wel overdag.

JOBRELATED COMPETENCES

OFFER

Wij bieden een gevarieerde job in een groeiende onderneming. Aantrekkelijk uurloon en een doorgedreven interne opleiding.

Konvert Interim Ieper

Esplanade 4
8900 IEPER
+32 (0)57 20 99 91

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

download this vacancy

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy