Technology - Technical services

Save vacancy

Technieker elektromechanica 4-ploegen

Wielsbeke

Fixed - Fulltime

Worker

18,60

About the job

Konvert zoekt elektromecaniciens om het team van Unilin Wielsbeke te versterken. Op deze vestiging wordt er vloerbekleding geproduceerd. 


Jouw taken en verantwoordelijkheden:

⚡️ Met jouw scherpe diagnosevaardigheden speur je naar de oorzaak van elektromechanische storingen in het machinepark. Het is jouw missie om de problemen op te lossen en de machines weer tot leven te brengen!
🔧 Preventief onderhoud is jouw geheime wapen voor betrouwbare en krachtige machines. Je zorgt ervoor dat ze altijd in topconditie zijn.
🚀 Je identificeert mogelijkheden om de efficiëntie te verhogen en voert innovatieve wijzigingen door.
📝 Jouw talent voor detail is ongeëvenaard. Je houdt nauwkeurig gedetailleerde documentatie bij van al je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Elk schroefje, elke draad en elke aanpassing wordt zorgvuldig vastgelegd.

 

Uurrooster in 4-ploegen:
📅 Week 1: voormiddagploeg: 5u00 - 13u00
📅 Week 2: voormiddagploeg: 5u00 - 13u00
📅 Week 3: namiddagploeg: 13u00 - 21u00
📅 Week 4: nachtploeg: 21u00 - 5u00

Who are we looking for?

🤝 Samenwerken is jouw tweede natuur. Je werkt hand in hand met andere techniekers en afdelingen om ervoor te zorgen dat de productieflow soepel verloopt. 

 

🎓 Een BSO of TSO-diploma in een technische richting of een vergelijkbaar niveau van kennis en ervaring. We geloven in de kracht van ervaring en talent, dus als je kunt aantonen dat je de skills hebt, is een diploma slechts het begin van jouw verhaal.

 

🗣️ Jouw communicatieve vaardigheden zijn net zo scherp als jouw technische vaardigheden. Je bent in staat om helder en duidelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands. 

What do we offer?

💰 Basisloon vanaf €18,60/u (bespreekbaar volgens ervaring) + ploegenpremie 

📜 We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!

🚀 Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!

🍽️ Elke gewerkte dag krijg je €4 maaltijdcheques.

🌿 We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €100 ecocheques per jaar.

💼 Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!

🚲 Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike.

🎁 Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!

✨En er is meer! Unilin is trots om voor de 13e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom.

 

This position is open to everyone, regardless of gender.
Konvert Interim Vlaanderen VG.1537/BU 00134-406-20121024 20252-405-20220125 W.INT.534 KvK 56585969