Technology - Technical services

Save vacancy

Technieker automatisatie en regeltechniek

Sint-Kruis-Winkel

Fixed - Fulltime

Worker

20,00

About the job

Konvert zoekt voor Gent techniekers met ervaring op vlak van automatisatie en regeltechniek. Dagwerk van 08u00 tot 16u30. Loon vanaf €20/u (bespreekbaar volgens ervaring) + maaltijdcheques + ecocheques.

Als technieker los samen met je collega's elektromechanische, mechanische of elektrische storingen m.b.t. automatisatie en regeltechniek op in het machinepark. Je formuleert verbeteringsvoorstellen en voert deze uit. Je zorgt voor orde, netheid en veiligheid van installaties en machines.

 

Konvert zoekt voor Unilin Sint-Kruis-Winkel een meet en regeltechnieker in dagploeg van 08u00-16u30.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

⚡️ Met jouw scherpe diagnosevaardigheden speur je naar de oorzaak van elektromechanische, mechanische en elektrische storingen m.b.t. tot regeltechniek en automatisatie in het machinepark. Het is jouw missie om de problemen op te lossen en de machines weer tot leven te brengen!
🔧 Preventief onderhoud is jouw geheime wapen voor betrouwbare en krachtige machines. Je zorgt ervoor dat ze altijd in topconditie zijn.
🚀 Je identificeert mogelijkheden om de efficiëntie te verhogen en voert innovatieve wijzigingen door.
🤝 Samenwerken is jouw tweede natuur. Je werkt hand in hand met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat onze productieflow soepel verloopt. 
📝 Jouw talent voor detail is ongeëvenaard. Je houdt nauwkeurig gedetailleerde documentatie bij van al je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Elk schroefje, elke draad en elke aanpassing wordt zorgvuldig vastgelegd.

Who are we looking for?

🎓 Een TSO-diploma in een technische richting of een vergelijkbaar niveau van kennis en ervaring. We geloven in de kracht van ervaring en talent, dus als je kunt aantonen dat je de skills hebt, is een diploma slechts het begin van jouw verhaal!

🛠️ Technische ervaring is geen nice-to-have, het is een must! We willen iemand die de kneepjes van het vak kent en klaar is om zijn/haar expertise naar een hoger niveau te tillen.

🔍 Goede probleemoplossende vaardigheden en een analytisch denkvermogen zijn cruciaal. We hebben iemand nodig die in staat is om problemen te doorgronden, innovatieve oplossingen te bedenken en uitdagende situaties met vertrouwen aan te pakken.

🔧 Flexibiliteit is jouw tweede naam. Ad-hoc situaties en storingen zijn voor jou geen obstakels, maar spannende kansen om je vaardigheden te laten zien. Je past je gemakkelijk aan en vindt altijd een manier om te schitteren, zelfs in de meest onverwachte omstandigheden.

🗣️ Jouw communicatieve vaardigheden zijn net zo scherp als jouw technische vaardigheden. Je bent in staat om helder en duidelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands. En als bonus ben je ook een geweldige teamspeler - want bij ons gaan we samen voor goud!

What do we offer?

🌴 Je verdient een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je maar liefst 46 vrije dagen per jaar, bestaande uit 20 wettelijke verlofdagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. Neem ze op wanneer jij dat wilt, in overleg met je collega's. Bij Unilin hebben ze geen collectieve sluiting - flexibiliteit is hun motto!


📜 We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!

🚀 Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!

💰 Een competitief loon vanaf €20/u (bespreekbaar volgens jouw ervaring).

🍽️ Elke gewerkte dag krijg je €4 maaltijdcheques, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en jezelf kunt verwennen na al je technische hoogstandjes.

🌿 We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €100 ecocheques per jaar.

💼 Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!

🚲 Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike. Stap op en geniet van de vrijheid van het fietsen!

🎁 Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!

✨En er is meer! Unilin is trots om voor de 12e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom.

This position is open to everyone, regardless of gender.