Technology - Technical services

Save vacancy

Garageverantwoordelijke heftrucks en rollend materieel

Oostrozebeke

Fixed - Fulltime

Worker

โ‚ฌ 20,57

About the job

Ben jij gepassioneerd door techniek en heb je ervaring in het onderhoud van rollend materieel? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en een cruciale rol spelen in het efficiënt laten draaien van een garage bestaande uit een 100-tal toestellen, waaronder 50 heftrucks op Diesel? Dan is deze functie iets voor jou!

Konvert zoekt een garageverantwoordelijke om het team van Unilin Oostrozebeke te versterken. Bij dit bedrijf draait alles om de productie van hoogwaardig plaatmateriaal, zoals ruwe spaanplaten, MDF panelen, afgewerkte HPL en gelamineerde houten platen.


Jouw taken en verantwoordelijkheden:

๐Ÿง‘‍๐Ÿ”ง Je leidt en motiveert jouw team van garagisten, waarbij je ervoor zorgt dat ze hun taken volgens de afgesproken normen en veiligheidsvoorschriften uitvoeren. Je ondersteunt hen bij het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoudstaken aan verschillende voertuigen, zoals heftrucks, hoogtewerkers en wielladers. Je bent niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te werken met  de andere techniekers.

๐Ÿ‘ท‍โ™‚๏ธ Waakzaam zijn over de naleving van veiligheidsinstructies en -procedures op de werkvloer.

๐Ÿ“Š Rapporteren aan de Technical Leader en deel uitmaken van het Technical Services team.

๐Ÿ“ Je bent verantwoordelijk voor de registratie van werkzaamheden in ons onderhoudsprogramma, het plannen van werkorders en het bestellen van onderdelen. Je toont flexibiliteit bij het omgaan met onverwachte uitdagingen.

๐Ÿค Onderhouden van dagelijkse contacten met zowel interne als externe partners om een vlotte operationele organisatie van onze garage te waarborgen. 

Who are we looking for?

๐ŸŒ Je spreekt vloeiend Nederlands, zodat je effectief kunt communiceren met je collega-technici & de plantmanager.

โš ๏ธ Je bent veiligheidsbewust, klantgericht en proactief in het nemen van initiatieven.

๐ŸŽ“ Je hebt een Bachelor- of TSO-diploma in automechanica of een gelijkwaardige opleiding op basis van ervaring.

๐Ÿ“ Naast je sterke interesse in automechanica ben je bereid om de nodige administratieve taken op je te nemen. Kennis van SAP is een pluspunt, maar geen vereiste.

๐Ÿ› ๏ธ Je beschikt over basiskennis van hydraulica, elektrische en dieselmotoren, en LPG-systemen.

๐Ÿ’ช Je bent zelfstandig en in staat om snel diagnoses te stellen, zodat de stilstand van voertuigen tot een minimum wordt beperkt.

What do we offer?

๐Ÿ•‘ Werken in dagregime (08u00-16u30)

๐ŸŒด Je verdient een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je maar liefst 46 vrije dagen per jaar, bestaande uit 20 wettelijke verlofdagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. Neem ze op wanneer jij dat wilt, in overleg met je collega's. Bij Unilin hebben ze geen collectieve sluiting - flexibiliteit is hun motto!

๐Ÿ“œ We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!

๐Ÿš€ Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!

๐Ÿ’ฐ Een competitief loon vanaf €20,57 /u (bespreekbaar volgens jouw ervaring)

๐Ÿฝ๏ธ Elke gewerkte dag krijg je €4 maaltijdcheques, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en jezelf kunt verwennen na al je technische hoogstandjes.


๐ŸŒฟ We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €100 ecocheques per jaar.


๐Ÿ’ผ Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!


๐Ÿšฒ Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike. Stap op en geniet van de vrijheid van het fietsen!


๐ŸŽ Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!


โœจEn er is meer! Unilin is trots om voor de 12e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom. 

This position is open to everyone, regardless of gender.