Technology - Technical services

Save vacancy

Onderhoudsmecanicien heftrucks en rollend materieel

Avelgem

Fixed - Fulltime

Worker

18,00

About the job

Konvert zoekt een technieker rollend materiaal om het team van Unilin Avelgem te versterken. Bij dit bedrijf draait alles om de productie van hoogwaardige Vinyl-vloerbekleding.

 

Samen met je collega’s sta je in voor het onderhoud en oplossen van storingen aan het rollend materieel (heftrucks, hoogtewerkers, wielladers, …).Dit gaat over het onderhoud van ongeveer 100 stuks rollend materieel, waarvan een 50-tal heftrucks waarvan het merendeel aangedreven met Diesel. 

Who are we looking for?

🌐 Je spreekt vloeiend Nederlands, zodat je effectief kunt communiceren met je collega-technici & de plantmanager.

 

🎓 Je hebt een Bachelor- of TSO-diploma in automechanica of een gelijkwaardige opleiding op basis van ervaring.

 

🛠️ Je beschikt over basiskennis van hydraulica, elektrische en dieselmotoren, en LPG-systemen.

 

💪 Je bent zelfstandig en in staat om snel diagnoses te stellen, zodat de stilstand van voertuigen tot een minimum wordt beperkt.

What do we offer?

🕑 Werken in dagregime (08u00-16u30)

 

🌴 Je verdient een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je maar liefst 46 vrije dagen per jaar, bestaande uit 20 wettelijke verlofdagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. Neem ze op wanneer jij dat wilt, in overleg met je collega's. Bij Unilin hebben ze geen collectieve sluiting - flexibiliteit is hun motto!

 

📜 We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!

 

🚀 Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!

 

💰 Een competitief loon vanaf €18/u (bespreekbaar volgens jouw ervaring)

 

🍽️ Elke gewerkte dag krijg je €5,20 maaltijdcheques, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en jezelf kunt verwennen na al je technische hoogstandjes.


🌿 We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €150 ecocheques per jaar.


💼 Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!


🚲 Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike. Stap op en geniet van de vrijheid van het fietsen!


🎁 Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!


✨En er is meer! Unilin is trots om voor de 12e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom. 

This position is open to everyone, regardless of gender.