Transport and logistics

Save vacancy

Technisch operator laadmagazijn vaste namiddag

Wielsbeke

Fixed - Fulltime

Worker

18,60

About the job

Konvert is op zoek naar een gemotiveerde technisch medewerker voor het laadmagazijn van Unilin in Wielsbeke. Unilin is een toonaangevende speler in de industrie en staat bekend om zijn hoogwaardige vloerproducten. Als technisch medewerker speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele werking van het magazijn en het verzendklaar maken van goederen.

 Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor: 

  • Het uitvoeren van de eerste interventies bij operationele storingen in het magazijn. Je werkt volgens duidelijk omschreven procedures en informeert de technische dienst bij systematische storingen. Deze storingen kunnen betrekking hebben op geautomatiseerde heftrucks, transportbanden, verpakkingsinstallaties of het geautomatiseerde hoogbouwmagazijn met een hoogte van 34 meter.
  • Het informeren van de technische dienst bij systematische storingen

🕑 Uurrooster: je werkt in de vaste namiddagploeg (telkens van 13u00-21u00)

Who are we looking for?

  • Je hebt interesse in techniek en geautomatiseerde omgevingen. Ervaring is niet vereist, maar de motivatie om je erin te verdiepen wel.
  • Je bent een probleemoplosser en hebt het vermogen om snel te reageren op operationele storingen.
  • Je hebt geen hoogtevrees, gezien het magazijn een hoogte van 34 meter heeft.
  • Je bent een teamspeler en kunt goed communiceren met zowel collega's als de technische dienst.
  • Je kunt vlot overweg met de PC.
  • Je komt terecht in een rookvrijbedrijf
  • Je werkt goed samen met collega's en communiceert efficiënt in het Nederlands. Je bent bereid om anderen te ondersteunen en bij te dragen aan een positieve teamdynamiek.

What do we offer?

🌴 Je verdient een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je maar liefst 46 vrije dagen per jaar, bestaande uit 20 wettelijke verlofdagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. Neem ze op wanneer jij dat wilt, in overleg met je collega's. Bij Unilin hebben ze geen collectieve sluiting - flexibiliteit is hun motto!

 

📜 We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!

 

🚀 Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!

 

💰 Een competitief loon vanaf €18,60 (bespreekbaar volgens jouw ervaring) + 7,5% ploegpremie

 

🌿 We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €100 ecocheques per jaar.

 

💼 Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!

 

🚲 Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike.

 

🎁 Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!

 

✨En er is meer! Unilin is trots om voor de 12e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom.

This position is open to everyone, regardless of gender.