Technology - Technical services

Save vacancy

Opleiding tot technieker (geen ervaring vereist)

Wielsbeke

Fixed - Fulltime

Worker

17,65

About the job

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière als technieker? Wil je de kans krijgen om opgeleid te worden bij een toonaangevend bedrijf?

Dan is het technisch trainingstraject van Unilin dé perfecte kans voor jou!

Dit najaar, in november, starten ze met een intensief opleidingsprogramma waarin ze je alle benodigde vaardigheden en kennis bijbrengen om een succesvolle technieker te worden.

 

 

Hoe ziet dit traject eruit? 

  • Het traject begint met de basics. Je krijgt een grondige en intensieve training van 5 weken, waarin alle essentiële aspecten van techniek aan bod komen. We zorgen ervoor dat je een stevige basis hebt voordat je verdergaat naar het werkplekleren. Hier krijg je de kans om in de praktijk te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Op korte termijn word je al ingezet als basis-technieker, waarbij je eenvoudige technische storingen kunt oplossen en onderhoudswerkzaamheden kunt uitvoeren. Je zult direct ervaring opdoen in een realistische werkomgeving en deel uitmaken van één van de gemotiveerde teams.

 

Who are we looking for?

Om deel te nemen aan dit traject, zijn er een maar 2 vereisten:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel, aangezien de opleiding in het Nederlands wordt gegeven.
  • Daarnaast is een grote interesse in mechanica en/of elektriciteit vereist. Dit kan een hobby of een algemene interesse zijn die je graag verder wilt ontwikkelen. Als het jouw droom is om een technieker te worden, dan geven wij je graag dat extra zetje in de rug.

What do we offer?

  • Na het succesvol afronden van het technisch trainingstraject bieden we je een vaste job als technieker in een van onze ploegen. Je kunt werken in een 2-, 3- of 5-ploegensysteem, afhankelijk van jouw voorkeur en de behoeften van het bedrijf. 
  • Tewerkstelling in Wielsbeke, Oostrozebeke, Izegem, Avelgem of Desselgem. Bespreekbaar volgens jouw woonplaats/voorkeur.
  • De opleiding is niet alleen gratis, maar je wordt ook nog eens betaald terwijl je leert. We investeren in jouw toekomst en belonen je voor je inzet en toewijding.
  • Na verloop van tijd bieden we je de mogelijkheid om aanvullende trainingen te volgen in het splinternieuwe opleidingscentrum, The Dive. Hier kun je je specialiseren op mechanisch, elektrisch, hydraulisch of pneumatisch vlak. We geven je de tools en kennis om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een expert te worden in jouw vakgebied.
This position is open to everyone, regardless of gender.