Technology - Technical services

Save vacancy

Ervaren technieker dagwerk

Wielsbeke

Fixed - Fulltime

Worker

21,17

About the job

Konvert is op zoek naar een Assistent Technical Leader voor de vestiging van Unilin Wielsbeke, waar hoogwaardige vloerbekleding wordt vervaardigd. Als Assistent Technical Leader ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van complexere problemen op mechanisch, elektrisch, pneumatisch en hydraulisch vlak binnen het machinepark. Je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos blijft draaien en dat eventuele technische problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Naast het oplossen van technische vraagstukken, neem je ook de leidinggevende taken op je wanneer de Technical Leader afwezig is. Je coördineert het team van techniekers, stuurt hen aan en zorgt ervoor dat de dagelijkse operationele doelen worden behaald.

Who are we looking for?

🤝 Samenwerken is jouw tweede natuur. Je werkt hand in hand met andere techniekers en afdelingen om ervoor te zorgen dat de productieflow soepel verloopt. 

🎓 Een BSO of TSO-diploma in een technische richting of een vergelijkbaar niveau van kennis en ervaring. We geloven in de kracht van ervaring en talent, dus als je kunt aantonen dat je de skills hebt, is een diploma slechts het begin van jouw verhaal.

📄 Administratieve taken schrikken je niet af; je kunt nauwkeurig registraties bijhouden van onderhoudswerken

🔧Problemen oplossen zit in je bloed, en je bent in staat om snel en doelgericht oplossingen te vinden.

🗣️ Jouw communicatieve vaardigheden zijn net zo scherp als jouw technische vaardigheden. Je bent in staat om helder en duidelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands. 

What do we offer?

🌴 Je verdient een goede balans tussen werk en privé. Daarom bieden we je maar liefst 46 vrije dagen per jaar, bestaande uit 20 wettelijke verlofdagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. Neem ze op wanneer jij dat wilt, in overleg met je collega's. Bij Unilin hebben ze geen collectieve sluiting - flexibiliteit is hun motto!
📜 We begrijpen dat je een vaste job hebt en niet wilt overstappen naar een interimcontract. Geen zorgen! Via Konvert teken je onmiddellijk een vast contract bij Unilin. Stabiliteit en zekerheid wachten op jou!
🚀 Ben je ambitieus en wil je groeien in je carrière? Geweldig! Bij ons heb je toegang tot ons ultramoderne opleidingscentrum "The Dive". Hier krijg je alle tools en kansen om je bij te scholen en uit te blinken in je vakgebied. Bij Unilin stoppen we nooit met groeien - en dat geldt ook voor jou!
💰 Een competitief loon vanaf €21,17/u (bespreekbaar volgens jouw ervaring)
🍽️ Elke gewerkte dag krijg je €4 maaltijdcheques, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden en jezelf kunt verwennen na al je technische hoogstandjes.
🌿 We geven om het milieu en belonen jouw milieuvriendelijke keuzes met €100 ecocheques per jaar.
💼 Zodra je een vast contract hebt, bieden we je een uitgebreide hospitalisatie- en groepsverzekering. Jouw gezondheid en welzijn zijn onze prioriteit!
🚲 Klaar om in beweging te komen? Vanaf het moment dat je een vast contract hebt, kun je genieten van een leasebike. Stap op en geniet van de vrijheid van het fietsen!
🎁 Als kers op de taart bieden we je Benefits at Work - geweldige kortingen bij diverse handelaars. Verwen jezelf met exclusieve voordelen, want bij Unilin weten we dat jij het beste verdient!
✨En er is meer! Unilin is trots om voor de 12e keer op rij verkozen te zijn tot TOP-employer. Sluit je aan bij het team en ontdek waarom.

This position is open to everyone, regardless of gender.