Vacancy

OPERATOR PRODUCTIE RECYCLING (M/V)

Region Oostende
Temporary with a chance of permanent employment
Reference: 7/101/202118093

Function

Vervul je taken graag individueel als in groep? Ben je nauwkeurig in het toepassen van productieplanning en -beheer? Heb je oog voor netheid, kwaliteit en veiligheid? Ben je bereidt om technische ondersteuning te bieden aan je collega's bij kwaliteit en onderhoud? Dan ben jij de operator waarnaar wij op zoek zijn! Dagelijks zal je samen met de productiemanager en shift leader de prioriteiten van de dag bepalen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van verschillende proceslijnen. Je staat in voor routine controles en vaste taken. Op een efficiënte manier pak je ongeplande storingen aan. Je blijft steeds waakzaam over veiligheid, milieu en hygiëne. Je voert analyses en kwaliteitscontroles uit van grondstof tot eindproduct. Je ziet je job als een uitdaging en brengt voorstellen ter verbetering aan. Samen met je collega's van onderhoud sta je in voor het preventief onderhoud.

Your profile

Je hebt reeds een eerste ervaring in een productieomgeving. Je bent gepassioneerd door nieuwe technologieën. Je bent technisch ingesteld en hebt kennis van productieprocessen. Ervaring binnen recyclage of ecologie is een groot pluspunt. Je bent flexibel naar taken en bereid om op korte termijn over te schakelen naar 5 ploegen, inclusief weekend. Je deinst er niet van terug om je handen vuil te maken. Je springt bij waar nodig en houdt van het 'geven en nemen' principe. Je start in 3 ploegen om rond juli over te schakelen naar volcontinu.

What do we offer?

Je komt terecht in een nieuw hightech bedrijf. Je staat mee aan de start van een vooruitstrevend bedrijf op vlak van recyclage. Je mag rekenen op autonomie en eigen inbreng. Doorgroeimogelijkheden bij uitbreiding naar volcontinu. Je ontvangt hiervoor een mooi en motiverend loonpakket aangevuld met maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Jobrelated competences

 • De hoeveelheid, de conformiteit en de beschikbaarheid van de grond- en reactiestoffen controleren (natrium, zuren, chloor, silicium, ...)
 • Controleren of de installaties werken en veilig zijn
 • De onderhoudsploeg bijstaan bij het onderhouden van installaties
 • De netheid van de installaties en controleapparatuur controleren en onderhouden (reactor, distillatiekolom, pH-meter, ...)
 • De parameters van de machines en uitrusting controleren (temperatuur, druk, debiet, ...) Afwijkingen identificeren en bijstellen
 • De verpakking en etikettering van producten controleren (luchtdichtheid, gewicht, vervaldatum) of manueel verpakken
 • Onderdelen, machine-uitrustingen, … monteren of demonteren
 • Gegevens voor productieopvolging registreren De informatie doorgeven aan de betrokkenen
 • Producten of analyseresultaten controleren
 • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
 • Productiefasen overzien of besturen: Extractie
 • Stalen nemen van stoffen of producten, een referentie geven en voor analyse registreren
 • Productiegegevens van installaties opvolgen, analyseren en bijsturen
 • Technische hulp verlenen aan operatoren Rapporten opstellen over de productie en incidenten

Is this the right job for you? Don't miss this opportunity and apply today!

Contact

Konvert Interim Oostende

Ernest Feysplein 14b - 8400 Oostende

+32 59 51 54 90

oostende.interim@konvert.be

Privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy