PROJECT MANAGER QUALITY (M/V)

LOCATION Region Hasselt
CATEGORY Engineering
SECTOR Chemical, petrochemical and pharmaceutical
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/801/201905689

PROFILE

Voor onze klant, gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar een Project Manager Quality.
Je zal er handelen als "Quality" expert in multidisciplinaire projecten gerelateerd aan de ontwikkeling en realisatie van nieuwe processen, machines en producten. Hij zal je er onder andere voor zorgen dat de kwaliteit geïntegreerd wordt in het productieproces van bij de start. Ook dient er voldaan te worden aan de klanteneisen en andere regelgeving. Je werkt hiervoor nauw samen met Sales, Engineering, Global Process Engineering, Productie, Tooling en Quality Control. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de review en goedkeur van productspecificaties, validatieprotocollen en validatierapporten. Met de klant bespreek je eventueel intern hun specifieke klanteneisen met betrekking tot de productkwaliteit. Je leidt verbeterprojecten volgens het Datwyler Sealing Solution "Continuous Improvement" proces en maakt hierbij gebruik van Problem Solving tools. Deze vorderingen presenteer je tijdens review meetings. Verder ondersteun je de kwaliteitsorganisatie door bij te dragen aan interne audits, globale projecten of dergelijke.

Interesse? Stuur dan zeker je CV naar hasselt.office@konvert.be

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bezit een Bachelor- of Master diploma in een wetenschappelijke of technische richting.
Je hebt een degelijke kennis op de volgende domeinen: Normen / regulations: ISO9001, ISO15378, EP3.2.9/ USP<381>, EU GMP Annex 1 etc. Problem solving tools (Ishikawa, 5 Why?, Keppner&Tregoe) en statistiek – kennis van Quality Risk Management is een troef. Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk).

JOBRELATED COMPETENCES

- Gegevens opmeten en opnemen in laboratoriumschriften, databanken, registers en rapporten

- Het basisonderhoud van laboratoriuminstallaties uitvoeren

- Het gebruik van uitrustingen, apparaten, lokalen of laboratoria plannen

- Instaan voor het opvolgen van verbruiksgoederen in het laboratorium, labo-instrumenten en labomaterialen Tekorten in de voorraden identificeren

- Instructies, procedures, lastenboeken en studierapporten opstellen op basis van de testresultaten

- Laboratoria ontsmetten Uitrustingen en instrumenten steriliseren Speciaal afval verwijderen

- Metingen en analysen uitvoeren Problemen identificeren Technische aanpassingen doen

- Stalen voorbereiden Tests en proeven opzetten volgens een protocol

- Tests, proeven en productieprocessen uitwerken of verbeteren

- De werking van de laboratoriuminstrumenten en -apparaten controleren De toestand van stalen, materialen, producten en verbruiksgoederen controleren

OFFER

Datwyler biedt je een competitief salarispakket. Je komt terecht in een grote en sterke speler op de markt. Datwyler biedt een breed scala aan job profielen en carrièrekansen. Datwyler staat erg open voor de input van hun medewerkers, en proberen steeds het beste uit iedereen te halen om zo groei te stimuleren.

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1
3500 Hasselt
+32 (0)11 32 58 29

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy
Most Recent vacancies