OFFICE MANAGER VOOR EEN GLOEDNIEUW KANTOOR (M/V)

LOCATION Region Geel - Mol
CATEGORY Human Resources
SECTOR Human Capital
CONTRACT Fixed
REFERENCE 6/801/201818163

PROFILE

De office Managers bij Konvert Office zijn verantwoordelijk voor de operationele drijfkracht achter hun kantoor. Zij zorgen voor een commerciële ontbolstering en een goede werking tussen de klant en konvert. Maar ook interne werking binnen jouw filiaal neem jij voor je rekening, samen met je consulenten streef jij naar de beste resultaten zowel voor jouw kantoor als jouw klant!

Momenteel zoeken wij naar een gemotiveerde collega om ons splinternieuwe filiaal te Geel te openen en te leiden. Hierbij zal je veel nieuwe klanten moeten binnenhalen, alsook samenwerken met onze andere kantoren om zo de markt volledig te te bestrijken en bestaande klanten langer te binden.

Ben jij de persoon om dit onontgonnen terrein te te verkennen en de beste resultaten met jouw team te bereiken? Solliciteer dan nu en stuur jouw cv naar hasselt.office@konvert.be!

REQUIRED QUALIFICATIONS

Je bent een klantgerichte durver Je hebt ervaring of intrinsieke interesse in HR Ben jij een extraverte, commerciële persoonlijkheid Motiveren, begeleiden en overtuigen van zowel je team als klanten, kent voor jou geen geheimen. je hebt een PBA of MA diploma met relevante ervaring binnen een commerciële of leidinggevende functie.

JOBRELATED COMPETENCES

- Commerciële acties uitvoeren tijdens evenementen

- De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellen

- De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (getrouwheidsacties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen

- De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren

- Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming

- Het commerciële voorstel uitwerken Samen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen

- Het plan voor klantenwerving ontwerpen en de klantbezoeken plannen

- Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies geven

OFFER

Bij Konvert werk je in een stabiel Belgisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring en een kantorennetwerk over gans het land. Door een persoonlijke aanpak, met onder andere opleiding en begeleiding op maat, laten we onze slogan ‘Your way of work' leven in onze organisatie. Een groot team van ondersteunende diensten staat je met raad en daad bij om je job in goede banen te leiden. We investeren steeds in onze kantoren, infrastructuur, technologieën,… Hierdoor kunnen we jou een leuke en comfortabele werkplek aanbieden. En dan hebben we het niet enkel over de gemakkelijke bureaustoel! Naast een aantrekkelijk loon, bieden we jouw ook extralegale voordelen aan (bedrijfswagen, verzekering, maaltijdcheques,...)

Konvert Office Hasselt

Gulden Sporenplein 1
3500 Hasselt
+32 (0)11 32 58 29

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy
Most Recent vacancies

Magazijn verantwoordelijke (m/v)

Region Beringen - Tessenderlo

RD Audio developer (m/v)

Region Hasselt

Product manager (m/v)

Region Hasselt

Technisch aankoper (m/v)

Region Hasselt

Technisch Commercieel Projectontwikkelaar (m/v)

Region Hasselt

marketing Executive (m/v)

Region Hasselt

HW/SW design enigineer - Elektronica (m/v)

Region Hasselt

Embedded Software Developer (m/v)

Region Hasselt

Test Engineer - Elektronica (m/v)

Region Hasselt

Field Service Engineer (m/v)

Region Sint-Truiden