CONTINUOUS IMPROVEMENT & MONITORING OF OPERATIONS MANAGER (M/V)

LOCATION Brussels Capital
CATEGORY Engineering
SECTOR Printing industry & services
CONTRACT Temporary with a chance of permanent employment
REFERENCE 6/701/201933945

PROFILE

Als Continuous Improvement & Monitoring of Operations Manager sta je in voor het ontwikkelen, meten en analyseren van rapportering en KPI's omtrent kwaliteit, productiviteit, veiligheid,… en het voorstellen van verbeteringen met als doel processen in de sites van AMP/Ubiway en Bpost continu te optimaliseren en kostenreductie te bewerkstelligen.

◦ Motiveren en aansturen van 10 à 12 teamleden binnen de afdeling onderverdeeld in verschillende expertiseteams (Quality & lean, Reporting, Continuous Improvement) teneinde de competenties, vaardigheden en knowhow te benutten.
◦ Ontwikkelen, analyseren en opvolgen van de KPI's omtrent productiviteit, kwaliteit, kosten, veiligheid,… teneinde opportuniteiten en verbeteringsmogelijkheden te identificeren.
◦ Meten en analyseren van diverse data afkomstig uit de verschillende activiteiten van de verkooppunten en sites teneinde de nodige informatie ter beschikking te hebben en het management een basis te geven voor planning, (bij)sturing van de activiteiten en evaluatie van de resultaten.
◦ Onderzoeken van afwijkingen in data (Bv. Productiviteitsverschillen, kwaliteitsafwijkingen,…), detecteren van verschillen tussen de sites alsook tussen de werkwijzen van AMP/Ubiway en bpost en bedenken van verbeteringsvoorstellen, rekening houdend met de gehanteerde processen, teneinde oplossingen aan te reiken die bijdragen tot een optimale werking en services voor de organisatie.
◦ Uitwerken en voorstellen van verbeteringen en oplossingen voor de sites op basis van grondige probleemanalyse teneinde de resultaten van de sites continu te optimaliseren.
◦ Analyseren van voorraadverschillen van de producten en inschatten van het effect van die verschillen op de financiële resultaten van de organisatie met als doel een correcte boekhouding en facturatie te garanderen.
◦ Meewerken aan projecten door kennis en relevante data aan te leveren met als doel verbeteringsprojecten te initiëren en uit te voeren op basis van correcte gegevens.

REQUIRED QUALIFICATIONS

◦ Je beschikt over een Masterdiploma, bij voorkeur in een technische richting bv. industrieel ingenieur
◦ Je beschikt over een zeer goed analytisch- en beslissingsvermogen, een sterk technisch probleemoplossend inzicht en uitstekende leiderschapsvaardigheden
◦ Je hebt minstens 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie
◦ Je hebt uitstekende kennis van het Nederlands of het Frans en goede gesproken en geschreven kennis van onze tweede landstaal.
◦ Je bent creatief, denkt ‘out of the box' voor het bedenken van innovatieve oplossingen
◦ Kennis van SAP is een pluspunt

JOBRELATED COMPETENCES

- Acties voor personeelsbeheer bepalen en opstarten

- Coördineren en organiseren van de informatiedoorstroming en de werkinstructies van de organisatie

- De gegevens over de activiteiten van de dienst of de organisatie opvolgen en analyseren Een vooruitgangstraject voorstellen

- De organisatie van een locatie implementeren en aanpassen (automatisering van de opslag, conditionnering, ...)

- De personeelsadministratie superviseren

- De planning van het beheer van logistieke site(s) superviseren volgens activiteit (interne of externe stromen, specifieke orders, ...)

- De werking van de logistieke teams superviseren of organiseren (technici, kadeopzichters, magazijnbeheerders, ...)

- Het budget van één of meerdere sites vastleggen en opvolgen

- Procedures uitwerken en aanpassen (ontvangst, opslag, ...) De toepassing van procedures controleren

- Samen met de betrokken diensten (verkoop, hoofdkantoor, ...) commerciële acties opvolgen en implementeren

- Onderhandelen over de huur- of onderhoudscontracten van een materieelpark en de uitvoering ervan opvolgen

- Specifieke dossiers behandelen (geschillen, technische studies, opvolging van een logistiek project, ...) De behandeling van specifieke dossiers superviseren

OFFER

◦ Een kaderfunctie met heel wat autonomie, uitdagingen en verantwoordelijkheden.
◦ Een marktconforme verloning met een mooi pakket aan extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en tankkaart, laptop en gsm, interessante groepsverzekering, maaltijdcheques, ...)
◦ Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Anderlecht.

Konvert Office Brussel

Square Sainctelette 1-3
1000 Brussel
+32 (0)2 502 32 99

Confirm your registration through the mail you received.

Tell us more about yourself! Complete your MyKonvert profile before you can apply.

share this vacancy
download this vacancy

New privacy policy


Before completing your file or submitting your application, we kindly ask you to accept our new Privacy Policy which enables us to better protect your data.

View our privacy policy